Aha,bu kadar dandik değildir amaSunny anakartına benziyor
Harici uydu var zaten, ben yazılımla oynamak istiyordum taktıktan sonraTek sorun lnb ise anakart değişimi yerine harici uydu tak olsun bitsin Emmi

Aha,bu kadar dandik değildir amaSunny anakartına benziyor
Harici uydu var zaten, ben yazılımla oynamak istiyordum taktıktan sonraTek sorun lnb ise anakart değişimi yerine harici uydu tak olsun bitsin Emmi

Kablotv yokmu sizsin oralarda .Anladım Emmi yazılım geliştirme çalışmaları
Nete mobilden giriyorum 24 saat oldu net yok
Altyapı kaynaklı arıza varmış mobil paket bitti
Bitecek Turknete veda edip başka ıss bakma
Vakti gelmiş sanki hatta sinyal voltaj yok kökten kesik sanki bilgide vermiyorlar
İnternet işi sıkıntı bu memlekette düzgün
Birşey kalmadı
Emmi oynamak istiyorsan gelişmiş cihaz bul bence.Harici uydu var zaten, ben yazılımla oynamak istiyordum taktıktan sonra![]()

Saha dolapları değişmiş fiber geliyor galibaKablotv yokmu sizsin oralarda .

Ohooo ,gelişmiş cihaz 6000 yukarısı umut ,o parayı verirsem hiç oynamam bile tv leEmmi oynamak istiyorsan gelişmiş cihaz bul bence.
Ucuz cihazların alayı aynı bence.![]()

6000'e ne varmış ya?Ohooo ,gelişmiş cihaz 6000 yukarısı umut ,o parayı verirsem hiç oynamam bile tv le![]()

Ustacim iyi akşamlar bu yazılım hakkında bana da daha net bir bilgi veya çözüm yolu gosterebilirmisiniz.Nasıl yetmez ,buradaki panel yazılımcıları ne güne duruyorlar bakayım ,ne var buluversinler bana da panel yazılımı![]()
Teraspy usta yardımcı olursan sevinirim inşaallah.kolay gelsinNasıl yetmez ,buradaki panel yazılımcıları ne güne duruyorlar bakayım ,ne var buluversinler bana da panel yazılımı![]()
Farklı panelde farklı kart çalıştıranı okudum bizim forumda da var ,belki takip etmişsindir konusunu ( @hosbulduk ),kendisi epey çalışmalar yapıyor bu konuda ,senin duruma gelirsek çok da bilgim olmamasına rağmen ,çıkan kartın modeline uygun, yeni taktığın kart için "panel dosyası" bulmalısın.Ustacim iyi akşamlar bu yazılım hakkında bana da daha net bir bilgi veya çözüm yolu gosterebilirmisiniz.
LTA550HJ12 model finlux
Mb70 anakart eski çıkan kart.32inc led tv den çıkan bir kart buldum 7veya 8.ad yazılım denedim anca yazılımın 1 tanesi görüntü geldi ama yazıları ters çıkıyor.arada bir kendi kendine menü veya farklı şeyler acıyor.ne yazılım denediysem olmuyor.
![]()
Teraspy usta yardımcı olursan sevinirim inşaallah.kolay gelsin
,Acaba sen yüklediğin bu fotoğraftaki rakamları okuyabiliyormusun
İşte bu seri noya göre panel dosyası bulup,yeni taktığın karta atacaksın bu dosyaları 
Bak gördün mü sen bile şaşırdın6000'e ne varmış ya?![]()
,6000 tl olsa ,6 bin kere takla atardım 
Tv etiket resmini tekrar çek yakın çekim yap okunmuyor okunaklı olsun elinde panel yazılımı olan @fikoloji @By_Trol @TEKNOwest ustalar versin varsa TV'ye yükleUstacim iyi akşamlar bu yazılım hakkında bana da daha net bir bilgi veya çözüm yolu gosterebilirmisiniz.
LTA550HJ12 model finlux
Mb70 anakart eski çıkan kart.32inc led tv den çıkan bir kart buldum 7veya 8.ad yazılım denedim anca yazılımın 1 tanesi görüntü geldi ama yazıları ters çıkıyor.arada bir kendi kendine menü veya farklı şeyler acıyor.ne yazılım denediysem olmuyor.
![]()
![]()
![]()
Teraspy usta yardımcı olursan sevinirim inşaallah.kolay gelsin
Tv etiket resmini tekrar çek yakın çekim yap okunmuyor okunaklı olsun elinde panel yazılımı olan @fikoloji @By_Trol @TEKNOwest ustalar versin varsa TV'ye yükle
Bu iyi midir ustacim.
Anladım.kısmen ama seri noya gore panel dosyasi bulmak icin ipucu verebilirmisin.Farklı panelde farklı kart çalıştıranı okudum bizim forumda da var ,belki takip etmişsindir konusunu ( @hosbulduk ),kendisi epey çalışmalar yapıyor bu konuda ,senin duruma gelirsek çok da bilgim olmamasına rağmen ,çıkan kartın modeline uygun, yeni taktığın kart için "panel dosyası" bulmalısın.
Ben şahsen,yolladığın finlux etiket fotosuna bakmak için gözlüğümü takıp iyice yaklaştım ama görmek için sihirbaz olmak lazım mübarek,Acaba sen yüklediğin bu fotoğraftaki rakamları okuyabiliyormusun
İşte bu seri noya göre panel dosyası bulup,yeni taktığın karta atacaksın bu dosyaları
![]()
![]()
Bu iyi midir ustacim.
Anladım.kısmen ama seri noya gore panel dosyasi bulmak icin ipucu verebilirmisin.birde usta hoş bulduk'un farklı panelde farklı kart denemeleri mevcut diye yazmışsın
Usta birde hosbulduk'un çalışmalarını nasıl bulabilirim.sitede nerden bakmalıyım.cok saolasin.yardimin için.iyi çalışmalar![]()
Bu iyi midir ustacim.
Anladım.kısmen ama seri noya gore panel dosyasi bulmak icin ipucu verebilirmisin.
Şimdi okunuyor panel yazılımı mevcut ise dönüş yaparlar![]()
Bu iyi midir ustacim.
Anladım.kısmen ama seri noya gore panel dosyasi bulmak icin ipucu verebilirmisin.
Usta birde hosbulduk'un çalışmalarını nasıl bulabilirim.sitede nerden bakmalıyım.cok saolasin.yardimin için.iyi çalışmalar
Mevcut değilse ne gibi bir çözüm sunabilirsin veya ne yapılabilir siz daha bilgili olduğunuz için böyle soruyorum.bir iki yol bulsam üstüne ekleme yapicam araştırarak.Şimdi okunuyor panel yazılımı mevcut ise dönüş yaparlar