K Çevrimdışı kaptan-8 Yeni Üye 14 Ara 2020 22 Dün 17:49 da #15 Ustalarim ekran kartini taktim fanlar kısa bir süre calisıyor sonra duruyor görüntüde sorun yok,ne yapabplirim... XFX RX580
Ustalarim ekran kartini taktim fanlar kısa bir süre calisıyor sonra duruyor görüntüde sorun yok,ne yapabplirim... XFX RX580
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 23,921 Dün 18:59 da #16 kaptan-8' Alıntı: Ustalarim ekran kartini taktim fanlar kısa bir süre calisıyor sonra duruyor görüntüde sorun yok,ne yapabplirim... XFX RX580 Genişletmek için tıkla ... Ekran kartına biraz yüklen GPU sıcaklığı arttığında devreye girecektir.
kaptan-8' Alıntı: Ustalarim ekran kartini taktim fanlar kısa bir süre calisıyor sonra duruyor görüntüde sorun yok,ne yapabplirim... XFX RX580 Genişletmek için tıkla ... Ekran kartına biraz yüklen GPU sıcaklığı arttığında devreye girecektir.
K Çevrimdışı kaptan-8 Yeni Üye 14 Ara 2020 22 Dün 19:13 da #17 Sota' Alıntı: Ekran kartına biraz yüklen GPU sıcaklığı arttığında devreye girecektir. Genişletmek için tıkla ... yalnızca internette gezinirken 45 ila 55 arasında görünüyor,,,, şimdi 61 gördü devreye girdi 49 larda yine durdu ......katta sıkıntı yok o zaman ustam
Sota' Alıntı: Ekran kartına biraz yüklen GPU sıcaklığı arttığında devreye girecektir. Genişletmek için tıkla ... yalnızca internette gezinirken 45 ila 55 arasında görünüyor,,,, şimdi 61 gördü devreye girdi 49 larda yine durdu ......katta sıkıntı yok o zaman ustam
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 23,921 Dün 21:56 da #18 kaptan-8' Alıntı: yalnızca internette gezinirken 45 ila 55 arasında görünüyor,,,, şimdi 61 gördü devreye girdi 49 larda yine durdu ......katta sıkıntı yok o zaman ustam Genişletmek için tıkla ... Herşey normal, kart gereksiz enerji tüketimi yapmamak için fanları kapatıyor
kaptan-8' Alıntı: yalnızca internette gezinirken 45 ila 55 arasında görünüyor,,,, şimdi 61 gördü devreye girdi 49 larda yine durdu ......katta sıkıntı yok o zaman ustam Genişletmek için tıkla ... Herşey normal, kart gereksiz enerji tüketimi yapmamak için fanları kapatıyor
K Çevrimdışı kaptan-8 Yeni Üye 14 Ara 2020 22 Dün 22:21 da #19 Biraz Driver Tanıtmada uğraştım onuda hallettim..... Bana Yardımcı Olan Tüm Ustalarıma ve Arkadaşlara Çok Teşekkür Ederim...... Ustalarım Uygun Görürse Konuyu Kapatabilirler
Biraz Driver Tanıtmada uğraştım onuda hallettim..... Bana Yardımcı Olan Tüm Ustalarıma ve Arkadaşlara Çok Teşekkür Ederim...... Ustalarım Uygun Görürse Konuyu Kapatabilirler