- 23 Kas 2017
- 21,823
Babam 1952 doğumlu ehliyeti ne zaman aldi bilmiyorum ama arabanin a sindan anlamaz nasil aldin dediğimde veriyorlardı bedavaya sinavsiz direk almış muhtardan ikametgâh alir gibi![]()
70'de ülkedeki araba sayısı çok değildi muhtemelen.

Babam 1952 doğumlu ehliyeti ne zaman aldi bilmiyorum ama arabanin a sindan anlamaz nasil aldin dediğimde veriyorlardı bedavaya sinavsiz direk almış muhtardan ikametgâh alir gibi![]()

Abi ben elden veriyorum bir kurum açıklama yapmış benim sürücü kursum söyledi her yerde tek fiyat oldu.Aynı il veya ilçe içerisinde olan sürücü kursları aralarında anlaşma yapıp tek fiyat verebiliyorlar hatta para elden ödenmiyor bankaya yatıyor.
Çocukluk yıllarımızda büyüklerimiz ehliyet alacağında bölge trafik müdürlükleri ehliyet veriyordu. Şimdikinden daha zordu.Babam 1952 doğumlu ehliyeti ne zaman aldi bilmiyorum ama arabanin a sindan anlamaz nasil aldin dediğimde veriyorlardı bedavaya sinavsiz direk almış muhtardan ikametgâh alir gibi![]()
Arkadaşın babası; muhtemelen 86'da açılmaya başlayan ve parayı verene düdüğü çaldıran nitelikte ehliyet veren özel sürücü kurslarından almıştır... Yoksa; daha öncesinde senin de bahsettiğin gibi Polis ve ilgili komisyondan ehliyet almak kolay değildi.Çocukluk yıllarımızda büyüklerimiz ehliyet alacağında bölge trafik müdürlükleri ehliyet veriyordu. Şimdikinden daha zordu.
Konu başlığı yok olmuş.Sota
Umut Barış
Arakdas mesajlarını düzenlemiş, o yüzden konuya yorum yapanlar malak gibi ortada kalmışlar. İşte bu yüzden hep diyorum ki mesaj güncelleme olmasın!!!
En sevmediğim şey, yazılan mesajların saçma gerekçelerle içinin boşaltılıp konunun kadük edilmesi.Konu başlığı yok olmuş.
Eline sağlık abiEn sevmediğim şey, yazılan mesajların saçma gerekçelerle içinin boşaltılıp konunun kadük edilmesi.
Yazdığınız cümlelere güveniniz yok ise hiç yazmayın veya sıkıntılı bir durum var ise yönetime yazın konuyu komple silelim. Bu ne yahu girip tek tek bütün mesajları nokta ile değiştirmek
Hepsini geri aldım haydi değiştirin silin de göreyim..
Yani gelde kızma uyuz oluyorum. Aynısı banada olmuştu.Konu başlığı yok olmuş.
Ondan sonra ''Üye yetkileri neden kısıtlı'' işte bu yüzden kısıtlı..Eline sağlık abi
Şurada bir aile gibiyiz kimsenin eli koşu bağlanmasın, kısıtlaması olmasın istiyoruz lakin böyle de olmamalı.Bence mesaj güncelleme bir üst üye sınıfına taşınabilir böyle bir davranış sergileyen insanlar genelde 30-40 mesajı olan forumu çok az kullanmış oluyor en az 100 mesajı olan forumu kullanıp, kurallarını adabını öğrenmiş insan böyle yapmaz.