Egea 1.4 Nasıldır?

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,228
Artık yakıyor ve yakmıyor çok önemli degil, çünkü aldım bir tane. :sirit 2021, 1.4, urban paket. Yarın Adıyaman'dan Isparta'ya döneceğim inşallah. Uzun yolda ne olduğu iyi-kötü ortaya çıkar zaten. Müsait bir zamanda arabayla ilgili izlenimlerimi de yazmaya çalışırım.
Hayırlı olsun.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,015
Maşallah araçta pek temiz kazasız belasız sürüşler dilerim.

20241228_14120197ceae917a967e14.jpg

F Çevrimdışı

Frenzy 

Süper Üye
11 Mar 2019
520
41
Sota Sota baskanım sağolsun, tutturdu horoz kesecem diye. Frenzy gelmiş dedi, bir yere bırakmam dedi. Yol üzeri Adana'da baraj manzarasıyla, güneş altında çay içip laflama imkanı bulduk. Daha güzel günlerde bir araya gelebilmek dileğiyle, kendisine beni ağırladığı için teşekkür ediyorum.:bye

Salih445 Çevrimdışı

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
642
Güle Güle kullanın, bir youtube yorumunda ford F-max tırların fabrikasında çalıştığını iddia eden birisi şöyle yazmıştı; Normalde fabrikasyon bazı testleri yaptıkları zaman testlerden geçmeyen parçaları kullanmayıp geri dönüşüme verirlermiş, fakat siparişin durumuna göre bazen sorunlu parçaların takılması isteniyormuş. Motor şanzıman gibi sorunlu ve önemli parçaların seri numarasını fabrika not alıyormuş, sonrasında sorun oluşur da garanti kapsamında bakılır ise ve bu sorunlu parçalardan kaynaklı ise garanti kapsamında değişim yapılıyormuş, garanti süresi bitmiş geçmiş olsun. Yani bana mantıklı geldi adamın dedikleri.

Bizim de Toshiba A-101 den alma TV'nin paneli arızalanınca garantiden değişim yapılınca, aklıma bir şüphe düşmedi değil. Yani panel testlerinde 100% kusursuzlukla geçmeyen ama çok da son kullanıcıyı etkilemeyen panelleri bazı serilere kullanırlar mı bilemem yani.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,736
65
"Kesinlikle bu alımdan haberim var" ve tekrar "kazasız belasız güle güle kullan" diyorum sevgili F Frenzy :) Bu arada tanıştığıma çok sevindiğimi de belirteyim :ok .Ben de oğluma söyledim "sana fiat alalım ama otomatik olsun arada ben de kullanayım" dedim. ama araba almak istemedi ne yazık ki "baba vergiler sigortalar,ödeyemem" dedi, ne yazık ki en az ücretle çalışıyor, ve susma hakkımı kullanıp tekrar "hayırlı olsun" diyorum :ok

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,467
33
bende 1.4 fire 2024 urban var satılık düşünen olursa forum indirimi de yaparım :)

R Çevrimdışı

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
747
50
Konuyu okuduktan sonra bir süredir satmayı planladığım arabamı satmaktan vaz geçtim. Sanırım bu şartlarda eldekini korumak en akıllıcası. Ayrıca yeni emisyon zımbırtıları yüzünden, yeni motorlar sorunları ile birlikte geliyor.

Yanarım yanarım D2 1,3mjet dobloma yanarım... Ayrılalı 9 sene oluyor, halen arıyorum.

Fair Play Çevrimdışı

Fair Play 

Süper Üye
4 Şub 2021
568
Artık yakıyor ve yakmıyor çok önemli degil, çünkü aldım bir tane. :sirit 2021, 1.4, urban paket. Yarın Adıyaman'dan Isparta'ya döneceğim inşallah. Uzun yolda ne olduğu iyi-kötü ortaya çıkar zaten. Müsait bir zamanda arabayla ilgili izlenimlerimi de yazmaya çalışırım.

hayırlı olsun. 2018-2022 4 yıl lpgli urban 1.4 sedan kullandım. Yağını suyunu her zaman kontrol edin. Özellikle LPG'yi takarken aracın fabrikasyon radyatör suyuna eklemeyi nasıl yapıyorlar o suyu nasıl muhafaza ediyorlar bilmiyorum. Antifriz+radyatör için olan sudan kullandıklarından emin olun yoksa radyatör suyu zamanla paslanıyor bilginiz olsun. Arabanın yağını da düzenli kontrol edin. Hassas araba yapacak bir şey yok.

1.4 Fire için tek bir şey söylüyorum: "Araba yağ yakmıyor, arabada yağ yok" . 3.3 litre yağ mı olur o motora. Servisin koyduğu yağ gerçekten iyi değil bu arada.

Güle güle kullanın tekrardan hayırlı olsun

akrep2018 Çevrimdışı

akrep2018 

Süper Üye
16 Eyl 2018
1,282
63

Sn@Frenzy yeni arabanız hayırlı olsun.Kazasız belasız güzel günlerde kullanın. :ok :bye

F Çevrimdışı

Frenzy 

Süper Üye
11 Mar 2019
520
41
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Hepimize güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.

P Çevrimdışı

Pascall35 

Aktif Üye
3 Haz 2020
173
44
egea 1.4 standart bir kullanici icin gayet sorunsuz bir arac bence fakat malum piyasada adı çıktı yag yakiyor diye ve performansı kotu oldugu soyleniyor bu yuzden millet onyargı ile yaklasiyor .

Geri
Üst Alt