Eksik olma başkanım. Söz vermeyeyim, yola sabah erken çıkacak olursam uğramaya çalışırım.Öğlen saatine kadar (Ögleden sonra işe gidiyorum) buradan geçersen yanıma bir uğra...
Hayırlı Olsun Güle güle kullan.
Eksik olma başkanım. Söz vermeyeyim, yola sabah erken çıkacak olursam uğramaya çalışırım.Öğlen saatine kadar (Ögleden sonra işe gidiyorum) buradan geçersen yanıma bir uğra...
Hayırlı Olsun Güle güle kullan.
Hayırlı olsun hocam kazasız belasızEksik olma başkanım. Söz vermeyeyim, yola sabah erken çıkacak olursam uğramaya çalışırım.
her her zaman beklerim numaram değişti haberin olsun.Eksik olma başkanım. Söz vermeyeyim, yola sabah erken çıkacak olursam uğramaya çalışırım.
Hayırlı olsun.Artık yakıyor ve yakmıyor çok önemli degil, çünkü aldım bir tane. 2021, 1.4, urban paket. Yarın Adıyaman'dan Isparta'ya döneceğim inşallah. Uzun yolda ne olduğu iyi-kötü ortaya çıkar zaten. Müsait bir zamanda arabayla ilgili izlenimlerimi de yazmaya çalışırım.
Artık yakıyor ve yakmıyor çok önemli degil, çünkü aldım bir tane. 2021, 1.4, urban paket. Yarın Adıyaman'dan Isparta'ya döneceğim inşallah. Uzun yolda ne olduğu iyi-kötü ortaya çıkar zaten. Müsait bir zamanda arabayla ilgili izlenimlerimi de yazmaya çalışırım.
Artık yakıyor ve yakmıyor çok önemli degil, çünkü aldım bir tane. 2021, 1.4, urban paket. Yarın Adıyaman'dan Isparta'ya döneceğim inşallah. Uzun yolda ne olduğu iyi-kötü ortaya çıkar zaten. Müsait bir zamanda arabayla ilgili izlenimlerimi de yazmaya çalışırım.