Ne acidan tehlikeli oldugunu düşünüyorsunuzÇok tehlikeli bir yapıştırıcı
Menteşe derken bununla en saglikli menteşe vida yuvalarini tutturursun onda sorun olmaz ama menteşe metal kiriksa kaynak oneririm en basit kaynakta gümüşcülerin yaptığı sarı kaynak 10tl yaptırıyorum tabi bulunmayan menteseler icin zaten çoğu laptop menteşe takimi40tl civarı ugrasmaya degmez kaynakla.Birşey daha öğrenmiş oldum. Buzdolabında saklanan yapıştırıcı. Bir türlü yapıştırıcı ile çözüm bulamadığım menteşe var onda deneyeceğim. Teşekkürler...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Menteşe derken bununla en saglikli menteşe vida yuvalarini tutturursun onda sorun olmaz ama menteşe metal kiriksa kaynak oneririm en basit kaynakta gümüşcülerin yaptığı sarı kaynak 10tl yaptırıyorum tabi bulunmayan menteseler icin zaten çoğu laptop menteşe takimi40tl civarı ugrasmaya degmez kaynakla.
bunla başarılı olursun.Plastik menteşe vidasız. Dış plastik kısmı kırıldı hızlı yapıştırıcıyla denedim bir süre sonra attı. Birde bununla deneyeyim dedim.
uretici soğukta saklanmasını tavsiye ediyor aldığım yer buzdolabında muhafaza edip satışa sunuyor
Loctite 496 Düşük Viskoziteli Metal Yüzey Hızlı Yapıştırıcı 20gr 124,09 TL yerine 77,81 TL
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
sondaki rakam ne anlama geliyor acaba?
en kuvvetlisi hangisi ?
Özellik | Ürün |
---|---|
Esnek |
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
|
Kauçuğa İyi Yapışma | LOCTITE® 406™ |
Medikal Onaylı | LOCTITE® 4011™ |
Düşük Koku/ Düşük Beyazlanma | LOCTITE® 460™ |
Duyarsız Yüzey |
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
|
teşekkürler hocam hobi alanım geniş tamir tadilattan da zevk aldığım için lazım oluyor.Şu çin malı olanlar belli süre sonra salıyor kendini.Alıp deneyeceğim bakalım.Anladığım 480 olan baly tarzı esnek ,401 olan ise her yüzeye kullanılan genel yapıltırıcı. 460 olan ise japon yapıştırıcısı gibi beyazlanma yapmayan şeffaf kalan yada çok çok az iz bırakan anladığım.Hocam en kuvvetli olanı değil de sizin işinize en uygun olanını sormak lazım. Dün akşam sitesine biraz baktığım kadarıyla numaraya göre esnekliği, süresi, yüzeyin türü, neme dayanıklılık, gibi bir çok faktör değişiyor anladığım kadarıyla.
Hatta sitede şöyle bir tablo vardı. Ama içeriklere gidip bakmak lazım. Açıklamalarında epey bilgi mevcut. 401 olan ise en genel kullanım ürünü gibi.
Özellik Ürün Esnek Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Kauçuğa İyi Yapışma LOCTITE® 406™ Medikal Onaylı LOCTITE® 4011™ Düşük Koku/ Düşük Beyazlanma LOCTITE® 460™ Duyarsız Yüzey Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Benzer sorun bende de var hızlı yapıştırıcı lazım oluyor ucuz olanlar iş görmüyor. O yüzden bende baktım almak için. Sitesi gayet iyiymiş. |
Ben bütün işlemde 401 kullaniyorum tabi yapilacak işe gorede degistirilebilir.
Benzer sorun bende de var hızlı yapıştırıcı lazım oluyor ucuz olanlar iş görmüyor. O yüzden bende baktım almak için. Sitesi gayet iyiymiş.
Hemen dolaba koydum sevgili ademAlo abim bu yapıştırıcıların kimyasalında bulunan bir madde, 16 dereceden sonraki hava sıcaklıklarında oksijen ile de birleşince aktif etken hal alıyor ve kurumaya başlıyor.
Bendeki bu ,ama sprey yok,sadece yapıştırıcısı var ,dolapta
???Hemen dolaba koydum sevgili adem
pensamper ,bu arada teşekkürler ,benim için bir uyarı oldu dolaba koymak,hanım "bunun ne işi var dolapta,bir dolap kalmıştı "dedi