Dünya Kupası Çekilişli REGAL TV kampanyası *** Brezilya - Sırbistan Maçı

sulkay Çevrimdışı

sulkay

Yeni Üye
21 Mar 2018
7
33
Bu tv lerde maalesef akıllı telefonlarımızda olduğu gibi uygulama yükleme avantajı yok.
Ayrıca PS için de Futbol için de en çok önerdiğimiz elbette VA paneldir.

Hocam cevap İçin tekrar teşekkür ederim. Horoz lojistikten bilgi aldım tv Konya’ya gelmiş 1 hafta içerisinde de kurulumu yapacaklarmış. Kurulum yapıldığında hemen ilk fotoları atacağım.

sulkay Çevrimdışı

sulkay

Yeni Üye
21 Mar 2018
7
33
Arkadaşlar tv geldi kurulumu yapıldı. Kanal geçişleri çok iyi, smart özellikleri aktif ve hızlı çalışıyor, kasa slim olmasından dolayı oldukça şık ve en önemlisi görüntü müthiş bir görüntü aldım. İlk izlenimlerim açısından f/p olarak çok çok iyi bir televizyon olduğunu söyleyebilirim. Vestel smart center ile herşeyi çok kolay halledebiliyorsunuz. iOS ve Android bağlantılarını da denedim onlarda da sıkıntısız aktarım yaptı ve çözünürlük yine tatmin edici. Birkaç fotoğraf çektim fakat dosya boyutu büyük dediği için ekleyemedim. Ona da bi çözüm bulup en kısa sürede yükleneceğim. Almayı düşünen herkese tavsiye ederim.

b37460c0-ee4b-4b6f-86c6-46f96fa63092-jpeg.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Arkadaşlar tv geldi kurulumu yapıldı. Kanal geçişleri çok iyi, smart özellikleri aktif ve hızlı çalışıyor, kasa slim olmasından dolayı oldukça şık ve en önemlisi görüntü müthiş bir görüntü aldım. İlk izlenimlerim açısından f/p olarak çok çok iyi bir televizyon olduğunu söyleyebilirim. Vestel smart center ile herşeyi çok kolay halledebiliyorsunuz. iOS ve Android bağlantılarını da denedim onlarda da sıkıntısız aktarım yaptı ve çözünürlük yine tatmin edici. Birkaç fotoğraf çektim fakat dosya boyutu büyük dediği için ekleyemedim. Ona da bi çözüm bulup en kısa sürede yükleneceğim. Almayı düşünen herkese tavsiye ederim.

Beğenmenize ve hiç bir sorun çıkmamasna çok sevindim inanın. Çok da şık durmuş, güle güle iyi günlerde kullanmanızı dilerim.

Kısa bir süre kullanım sornası düşünceleri daha detaylı alalım ve hatta mümkünse bir inceleme konusu açabilirseniz süper olur, en azından tüketici ve birebir kendi kullanıcısı gözünden artılar ve eksileri ile tarafsız bir görüş sunmuş oluruz arkadaşlarımıza.

Yazılım sürümünü kontrol etmeyi de unutmayınız.

sulkay Çevrimdışı

sulkay

Yeni Üye
21 Mar 2018
7
33
İnş ado hocam en kısa zamanda.. ayrıca yazılım sürümünü internet üzerinden kontrol ettim güncel dedi ekstra yapmam gereken bişey var mı

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
İnş ado hocam en kısa zamanda.. ayrıca yazılım sürümünü internet üzerinden kontrol ettim güncel dedi ekstra yapmam gereken bişey var mı

Güncel ise yok değerli kardeşim, Arasıra menu4725 yaparak kontrol edin, sonra bizim forumu kontrol edin daha üst sürüm geldiyse yükselrsiniz :)

sulkay Çevrimdışı

sulkay

Yeni Üye
21 Mar 2018
7
33
Ado hocam bu arada birkaç fotoğraf atmak istiyorum fakat her seferinde dosya boyutu çok büyük hatası alıyorum nasıl çözebilirim.

K Çevrimdışı

kenan

Yeni Üye
3 Nis 2018
47
38
hocam ps4 performansı nasıl acaba tvnin bende bu modeli düşünüyorum

birde hocam bu 7020 - 8560 - 6080 bu modellerin arasında ne farklar var.

8560 modeli için va samsung panel olduğunun nasıl anlarız acaba

M Çevrimdışı

mehraba

Yeni Üye
1 Nis 2018
6
40
Ado hocam selamlar, çok çok geçmiş olsun. Ablama 2 bin tl civari 49-50 geçmeyecek bir tv alacagız. Regal fiyatı ve ozellikleri ile dikkatimi cekti. Regal 49R8560U ve 49R7020U modellerinin panel bilgisini verir misiniz ? Ayrıca başka regal onerinizde varsa smart, hdr olmalı ve 4k düşünüyorum.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Ado hocam selamlar, çok çok geçmiş olsun. Ablama 2 bin tl civari 49-50 geçmeyecek bir tv alacagız. Regal fiyatı ve ozellikleri ile dikkatimi cekti. Regal 49R8560U ve 49R7020U modellerinin panel bilgisini verir misiniz ? Ayrıca başka regal onerinizde varsa smart, hdr olmalı ve 4k düşünüyorum.
Selamlar, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :ok

V10113639 kodlu 8560 modeli %100 VA SAMSUNG panel dir. (Şu an'a kadar yapılan üretimler için geçerli bilgidir bu)

V10113422 Kodlu 7020 modeli %100 LG IPS paneldir. (Şu an'a kadar yapılan üretimler için geçerli bilgidir bu)

8560 şu koşullarda REGAL ürün gurubunda başa koşan modeldir. Daha dikkat çeken bir üretim olursa mutlaka forumda bigi paylaşırım.

(Mesela 55R9013U model halen tasarım aşamasında şu an ;) )

Son düzenleme:
M Çevrimdışı

mehraba

Yeni Üye
1 Nis 2018
6
40
Hocam detaylı bilgi için çok sağolun. Son olarak şunu sormak istiyorum. Standart tv kullanıcısı, smart özellikleri kullanılacak, tv, dizi, youtube vs. Bu iki regal arasındaki 300-400 tl farka deger mi ? Birde bu modellerin anakart bilgisi verirseniz çok sevinirim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Hocam detaylı bilgi için çok sağolun. Son olarak şunu sormak istiyorum. Standart tv kullanıcısı, smart özellikleri kullanılacak, tv, dizi, youtube vs. Bu iki regal arasındaki 300-400 tl farka deger mi ? Birde bu modellerin anakart bilgisi verirseniz çok sevinirim.
Anakarlar MB130, Sizinn kullanım koşullarınız gereği o farkı vermenize gerek yok azizim :ok

Geri
Üst Alt