2024 şubat ayı gibi satışta olması bekleniyor.Acaba Dreamstar firması Nova için type-c tuneri ne zaman satışa sunacak ?
Dİsney uygulamasında Atmos vermiyor Nvidia hariç lisanslı boxlar, ancak kodi ye Disney eklentisi kurunca Disney de Atmos alınıyor.bunda da mı disney atmos değil
disneyde atmos verebilen android box yok mu gerçekten nvidia shield hariç
Sei Robotics üretimi olması sebebi ile bu iki cihaz arasında seçimim Nova olurdu.Hocam selamlar. İncelemenizi okudum. Emeğinize sağlık çok yararlı olmuş. Şimdi kararsızlığım var. Tavsiyeniz önemli. 2 televizyonumun birinde next playbox birinde next mybox var. Myboxu 3 sene önce almıştım. Geçen sene de playbox aldım. Playboxtan 5ghz wifi, bluetooth kumanda gibi başka iyi özellikleri ile çok memnunum. Mybox ın kumandası, 2,4 ghz wifisi, ısınması ve yavaş olması falan beni yormaya başladı ve artık değiştirmeye karar verdim. Başta Hiremco matador pro air düşünürken tam bu yeni çıkan dreamstar novaya karar vermiştim ki buna göre bir kaç ay daha eski olan next start karşıma çıktı. Next alışkanlığımdan da ötürü şimdi ikisi arasında kararsız kaldım. boxları sadece iptv ve youtube film falan izlemek için kullanıyorum. Novanın anten özelliği ya da 32 gb olması benim çok önemsediğim özellik değil. Hangisini tavsiye edersiniz? şimdiden teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim.Sei Robotics üretimi olması sebebi ile bu iki cihaz arasında seçimim Nova olurdu.
2 cihazıda arkadaşa aldım önce nextti aldım ses sorunu vardı çözemedik geri iade ettik sonra novayı aldık şükür bir sorun yok iki cihazıda denedim açık ara nova önde.tavsiyem nova olur.Hocam selamlar. İncelemenizi okudum. Emeğinize sağlık çok yararlı olmuş. Şimdi kararsızlığım var. Tavsiyeniz önemli. 2 televizyonumun birinde next playbox birinde next mybox var. Myboxu 3 sene önce almıştım. Geçen sene de playbox aldım. Playboxtan 5ghz wifi, bluetooth kumanda gibi başka iyi özellikleri ile çok memnunum. Mybox ın kumandası, 2,4 ghz wifisi, ısınması ve yavaş olması falan beni yormaya başladı ve artık değiştirmeye karar verdim. Başta Hiremco matador pro air düşünürken tam bu yeni çıkan dreamstar novaya karar vermiştim ki buna göre bir kaç ay daha eski olan next start karşıma çıktı. Next alışkanlığımdan da ötürü şimdi ikisi arasında kararsız kaldım. boxları sadece iptv ve youtube film falan izlemek için kullanıyorum. Novanın anten özelliği ya da 32 gb olması benim çok önemsediğim özellik değil. Hangisini tavsiye edersiniz? şimdiden teşekkür ederim.
Aslında Next'te ses sorunu yok, Cec açık olduğundan tv kumandası ilede, cihaz kumandası ilede sesi açmaya çalıştığında cihazın sesini açıyorsun, tv nin sesini açmış olmuyorsun. Cihaz sesini maksimum yapsanda tv sesi kısık kaldığı için ses sorunu olduğunu sanıyosun. Yani yanlış kullanımdan dolayı bu sorun, CEC özelliği kapatıp tv sesini ayrı kendi kumandasından, cihaz sesini ayrı kendi kumandasından açmalıydın. Belirli bir ses ayarını yaptıktan sonra CEC özelliği tekrar aktif yapabilirdin. Yada en kısa yol cihaz kumandasından sesli komut tuşuna basıp "sesi maksimum yap" dediğinde yine ses istenen düzeye gelirdi.2 cihazıda arkadaşa aldım önce nextti aldım ses sorunu vardı çözemedik geri iade ettik sonra novayı aldık şükür bir sorun yok iki cihazıda denedim açık ara nova önde.tavsiyem nova olur.
Konuya çok karışmayayım dedim ama yine de fikrimi belirteyim istedim ,32 lik cihaz yapıyorsun da neden 2gb de bırakıyorsun ki,ahım-şahım bir şey de değil çinliler için 4 takmakkayınbiradere ,tvbox kullanımını çok methettim son gelişinde.az önce ona da f/p ürünü diyerek nova aldım.yuzumu kara çıkarma dreamstar nova
Halihazırda hakopro 4/32 yi ben kullanıyorum.tek fark ,dreamstar'da ram 4 yerine 2.
digital platformlarda kullanım için 2 GB ram, normal kullanıcı seyir zevki açısından memnuniyetsizlik oluşturmaz diye zannediyorum.inceleme ve yorumlar için teşekkürler.