Deneyim 🔥🔥 Dreamstar Nova 2/32 Tam Lisanslı ( Özel İnceleme ) 🔥🔥

I Çevrimdışı

Iz_for

Aktif Üye
25 Eki 2017
223
Selamlar herkese ,youtube da mert beyin videolarını izlerken kendimi burada buldum :) nextstar 4k pro ile bu cihaz arasında kaldım . Kullanıcı olarak değerli fikirlerinize ihtiyacım var.hangisini önerirsiniz
Next pronun artıları
Yeni ai destekli CPU
Mali g57 GPU

Dreamstar nova nin artıları
Sei robotics üretimi ve yazılım desteği var
Premium kumanda
Type c tuner desteği
TV+ üyelik hediyesi

C Çevrimdışı

c4gLayan

Yeni Üye
5 Mar 2024
6
34
Arkadaşlar bu cihazı yeni aldım. Tv+ giriş yaptım ama uygulamada tuhaf bir yavaşlık var. Film sinema resimleri, kanal resimleri vs çok geç geliyor . Mesela bir kanala girdim kanal açıldı geri tuşuna basıp kanal listesine geldiğimde ortada sarı bir çember dönüyor 2-3 sn bekliyor sonra tüm resimler kayboluyor ve tekrar geliyor ama bu kezde kanal listesinin en başına atıyor? Müşteri hizmetleriyle görüştüm cihazı bize göndermeniz gerek dediler. Var mı böyle bir problem yaşayan ?

M Çevrimdışı

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
280
37
Arkadaşlar bu cihazı yeni aldım. Tv+ giriş yaptım ama uygulamada tuhaf bir yavaşlık var. Film sinema resimleri, kanal resimleri vs çok geç geliyor . Mesela bir kanala girdim kanal açıldı geri tuşuna basıp kanal listesine geldiğimde ortada sarı bir çember dönüyor 2-3 sn bekliyor sonra tüm resimler kayboluyor ve tekrar geliyor ama bu kezde kanal listesinin en başına atıyor? Müşteri hizmetleriyle görüştüm cihazı bize göndermeniz gerek dediler. Var mı böyle bir problem yaşayan ?
Uygulama sıkıntılı. Dreamstar nova da tivibu go kullanıyorum uydu gibi geçişleri var. Çok hızlı

muuzoo Çevrimdışı

muuzoo

Yeni Üye
8 Kas 2019
5
39
Aynı durum. Neredeyse tüm platform uygulamaları yüklü. Hepsi sorunsuz çalışırken TV+ biraz ağır aksak çalışıyor.

Z Çevrimdışı

zencefil 

Yeni Üye
8 Kas 2021
47
Türksat TV Her Yerde programını indirdim. Ancak menüsü iyi değil, kullanışsız. Tivibu go daha iyi.

T Çevrimdışı

TÜRKERK

Yeni Üye
18 Şub 2023
1
Android 14 güncellemesi ile birlikte live tv de uydu kanallarında takılma sorunları olmaya başladı, örneğin kanal d de belli zamanlarda kanal donma sorunu (görüntü sabit kalma), trt spor yıldızda izleme esnasında görüntüde takılma sorunları, görüntü ile ses arasında uyuşma sorunu vs. gibi sorunlar... 🤔

muuzoo Çevrimdışı

muuzoo

Yeni Üye
8 Kas 2019
5
39
Android 14 güncellemesi ile birlikte live tv de uydu kanallarında takılma sorunları olmaya başladı, örneğin kanal d de belli zamanlarda kanal donma sorunu (görüntü sabit kalma), trt spor yıldızda izleme esnasında görüntüde takılma sorunları, görüntü ile ses arasında uyuşma sorunu vs. gibi sorunlar... 🤔
Ben fabrika ayarlarına sıfırladım bu yüzden. Hala kanalı ilk açtığımda ağır çekimde oynama sıkıntısı mevcut. Bir de TRT 4K'yı açınca bir süre sonra boot döngüsüne giriyor cihaz bende. Geri toplamak için hemen başka kanala geçirmem gerekti.

Fabrika ayarlarına sıfırlarken birşey dikkatimi çekti. Kurulacak yazılımların seçildiği yerde bazı yazılımlar HOMATICS tarafından sağlanıyor gözüktü. Yüklenen firmware sanki homatics kaynaklı.

Hatta başka bir forumdaki homatics kullanıcılarında da aynı şikayetleri gördüm Android 14 yüklemesinden sonra.

F Çevrimdışı

FBekir

Yeni Üye
9 Eyl 2024
4
24
Merhaba arkadaşlar. Bende dreamstar i3 android tv box ürünü var fakat wifiye bağlayamıyorum önceki modemimde wifi 6ydı diye biliyorum ve bağlanıyordu. Şimdi bağlanıyor diyip uzn süre dönüyor ve bağlanamıyor hatası veriyor. wifi 6 olduğu için mi acaba?

Diğer tüm wifi lere bağlayabiliyorum bir tek evdeki modeme bağlayamadım. Delireceğim varmıdır bir çözümü?

S Çevrimdışı

serkanduymaz

Yeni Üye
13 Eyl 2023
9
37
Merhaba arkadaşlar. Bende dreamstar i3 android tv box ürünü var fakat wifiye bağlayamıyorum önceki modemimde wifi 6ydı diye biliyorum ve bağlanıyordu. Şimdi bağlanıyor diyip uzn süre dönüyor ve bağlanamıyor hatası veriyor. wifi 6 olduğu için mi acaba?

Diğer tüm wifi lere bağlayabiliyorum bir tek evdeki modeme bağlayamadım. Delireceğim varmıdır bir çözümü
Merhaba
benim cihazda ethernet kablosu takılı iken baglanmıyor sökünce baglanıyor.

S Çevrimdışı

serkanduymaz

Yeni Üye
13 Eyl 2023
9
37
merhaba bir sey sormak istiyorum.
youtube altyazıları otomatik çevir kısmında çok az dil çıkıyor
telefondan veya pc browserdan açtıgımda aynı videoda daha fazla otomatik çevirili alt yazı varken
tvboxdan açtıgımda çok az çıkıyor bunu iyileştrime şansımız var mıdır?
yardımlarınızı rica ederim

Geri
Üst Alt