İşte ne bilem haberdeki ekonomist öyle yorumladı. Hatta kapalı çarşı da syni yorumu yapmıştı, pek döviz isim olmuyor hiç anlamamŞöyle düşün bir mala talep yoksa yani düğün yoksa altın düşer mi yükselir mi
İşte ne bilem haberdeki ekonomist öyle yorumladı. Hatta kapalı çarşı da syni yorumu yapmıştı, pek döviz isim olmuyor hiç anlamamŞöyle düşün bir mala talep yoksa yani düğün yoksa altın düşer mi yükselir mi
Ben de iktisat mezunuyum en güvenmediğim kişiler ekonomistler ?İşte ne bilem haberdeki ekonomist öyle yorumladı. Hatta kapalı çarşı da syni yorumu yapmıştı, pek döviz isim olmuyor hiç anlamam
Malum kanal haberlerinde ise, doğrudur ama gerçekler ile onların doğrusu örtüşmüyor çok şükür...Alla alla haberlerde yükselme sebebi düğünler yok bu nedenle alım satım yok fiyatlar ondan artıyor diyordu.
Araç fiyatları zaten başka bir alem maalesefO zaman henüz bozmayalım, ama korkum araç fiyatları 2 kat hız ile zamlaniyor
takibimdesin özellikleMalum kanal haberlerinde ise, doğrudur ama gerçekler ile onların doğrusu örtüşmüyor çok şükür...
Konuya ancak bu kadar müdahil olabildim...![]()
işte ne yapacağım bilemiyorumAraç fiyatları zaten başka bir alem maalesef