Dornaz Alfa Covid - 19 İlacı Olabilir mi ?

oXyGeN Çevrimdışı

oXyGeN

Aktif Üye
25 May 2018
364
Virusun ilk tespit edildiği wuhan kentinde bir viroloji laboratuvarın bulunması ve bu laboratuvarın da Ebola, Sars gibi oldukça tehlikeli viruslar üzerinde çalışması virusun insan tarafından değiştirilmiş bir virus olabileceği ihtimalini güçlendiriyor. Üstelik bu laboratuvarın açılış aşamasında bu tehlikeli virusların bulaşmaması için gerekli nitelikleri tam olarak taşımadığına dair tartışmalar olmuştu.

Sevgili B baran5454 ün dileklerine aynen katılıyorum. Umarım geçireceği mutasyon insandan insana bulaşabilme kaabiliyetinin sonu olur. Yoksa süreç uzun

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Yok hocam estağfurullah. Yazarken insan düşünüyor. Ama size katılıyorum. Bazıları izliyorum gerçekten anlattığı şeyler çok önemli ama anlatmayı beceremiyor. Bazıları da çok güzel konuşuyor ama yarısı dolu yarısı boş. Sorun TV olunca 80 milyona hitap var ama herkese herşey lazım mi halk bundan ne anlar düşünen yok. At bombayı ortaya sonra çekil kenara :)
yok ciddi söylüyorum hocam gayet basit ne net yazmışsın.

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Virusun ilk tespit edildiği wuhan kentinde bir viroloji laboratuvarın bulunması ve bu laboratuvarın da Ebola, Sars gibi oldukça tehlikeli viruslar üzerinde çalışması virusun insan tarafından değiştirilmiş bir virus olabileceği ihtimalini güçlendiriyor. Üstelik bu laboratuvarın açılış aşamasında bu tehlikeli virusların bulaşmaması için gerekli nitelikleri tam olarak taşımadığına dair tartışmalar olmuştu.

Sevgili B baran5454 ün dileklerine aynen katılıyorum. Umarım geçireceği mutasyon insandan insana bulaşabilme kaabiliyetinin sonu olur. Yoksa süreç uzun
yani bana da çok uzak ihtimal gelmiyor.İlla silah amaçlı olarak üretilecek değil tabi ki.Belki de dediğiniz gibi üzerinde çalışılıyordu sızıntı oldu ki daha önce birkaç kez biyolojik sızıntı olmuş, üstelik epey ileri derecede korunaklı laboratuvar olmasına rağmen.

Ama bazı uzmanlar wuhanda çıkmadığını daha çok güney bölgelerinde çıktığını söylüyorlar.Biz de işte o bunu demiş bu bunu demiş diyoruz?

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
yaw Çin işine kimsenin aklı ermez,komplo teorileri olsa da olmasa da ÇİN dedinmi bin defa düşüneceksin!
herifler hem acaip cesurlar hem de hesap kitap yapmadan her işe dalıyorlar yaw,devlet de "yürü koçum arkandayım"
diyor ama görünüşte devlet sistemleri de "Komünist" yaw:haha

abi bu ne biçim Komünistlik???
ben yıllarca gittim geldim bir bok anlamadım bu rejimden,yıllrca bir sürü firmayla filan çalıştık herifler
USA yı da aşmışlar UK yi de sallamışlar Almanya filan hikaye kalmış,herifler öyle gidiyorlar yaw tutabilene
aşkolsun,uyanık olursa devleti bile sallamazsın! aslın da devlet her boku biliyor ama ses çıkarmıyor!
"yürü koçum" olayı Çin de çok ciddi işliyor!

bir gidin 10 gün kadar kalın 3/5 şehiri gezin yaw ben nereye geldim dersiniz:kas
adresimi şaşırdım dersiniz!

bu adamlar şaka bir yana çok ciddi farklılar ne Koreliye benziyorlar ve caponlara filan!
ayağına sık dersin herif şak diye sıkar! yani her bir şeyi cesurca yapıyorlar,zaten tutunmak için
"zenginliğe" senin önünü felaket açıyor,uyanıksan ne ala aptal olup ta yaw insan hakları nerede dersen
yandın! veya Demokrasi nerede dersen yandın yaw Komünist sistemmi kaldı dersen tam asılırsın!
ama her türlü ticari fetbazlığa cevaz vardır! böyle bir ülkeden bahsediyoruz beyler!

Bir Üni.nin Rektörü Devlet başkanından daha geniş alanlara haklara v.s sahiptir ve de bütçeye!
para desen mok gibi herifler de,ödenek sıkntısı yok,şak diye emrinde istediğin para!
parayı koyacak yer bulamıyorlar yaw,dış ticaret fazlaları o kadar fazlaki paranın zaten yarısı dışarıda
en başta USA lı firmalarda 20/3o sene sonra USA da patronların çoğu Çin li olacak gibi,bunlar Arap
etekliler gibi de değiller,FAIZ haram derler aynen götürürler ama Çin li hep iş yapıyor! faiz onlarda
haram değil ama herifler bunu yapmayıp "iş" yapıyorlar!

Virüse dönersek bunlardan her bir iş beklenir zaten 15 gündür ölü sayısı neredeyse 1,5 milyarlık
ülkede durdu! biz Çin e yaklaşıyoruz veya diğer bazı ülkeler ise katlamalı geçti bile Çin i

Bizimkiler hala oturmuş "senaryo" yazıyor yaw ülen bırak bu işleri,TV lerde milletin kafasını ambele ediyorlar
öyleymiş de böyle olmuşta faso fiso Hoca dediğimiz tiplerin yapacağı iş kalmamış anlaşılan,bari Çin e gidin
de biraz oralarda turalayın madem araştırma yapacaksın git öğren herifler neler yapıyor diye belki virüs
çaresinide oradan bulursun

öyle şeyler duyuyorumki çevremden son 1 aydır,hatta bizim evdekilerden,ülen nereden duydunuz diyorum
el-cevap "TV söyledi" ben de cevap olarak ülen o TV lerin a... .k... diyorum :hihi
iş o hale geldi yaw

millet eve tıkıldıkça kafayı yemiş anlaşılan!

A Çevrimdışı

Alperentoy

Süper Üye
12 Nis 2019
647
hepsi bir yana, her gün "emekli maaşlarına süper zam" manşetiyle çıkan takvim gaztesini okuma bence. gazete bile olamamış, gazte olmuş. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu da boş adam değil yani.

Haklısın, o vidyonun devamında aynı adamdan ve anlattıklarından üstüne basa basa söylüyorlardı. Hatta onun beyanından önce ülkesinin başkanı macronun cepeyi açtığından bahsediyorlardı fransa için. Gazete tv programını haber yapmış. Tüm (her siyasi görüşten) yandaş gazetelerin tamamının yandaşlarının tansiyonunu yüksek tutmak için belirttiğin gibi haberler yapmasına herkes gibi ben de nefret ediyorum, milletin umuduyla oynuyorlar. Eskiden basılı gazeteyi alır satır satır okurduk, şimdi internettekileri ise gazete ayırmadan önemli yerlerini okuyoruz. Bu gazetede Ergün Dilerin köşe yazılarını okurum sadece. TV de iki dizi bir de yayınlanırsa yazboz izlerim başka da izlemem. internet fazlasıyla yetiyor. Tv benim uykumu getiriyor, interaktif değil sadece o veriyor tek taraflı.

O videonun tamamı youtube silmezse, hatta sona doğru israilli popüler yazar Yuval Harari konferansının bir bölümü de var.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Haklısın, o vidyonun devamında aynı adamdan ve anlattıklarından üstüne basa basa söylüyorlardı. Hatta onun beyanından önce ülkesinin başkanı macronun cepeyi açtığından bahsediyorlardı fransa için. Gazete tv programını haber yapmış. Tüm (her siyasi görüşten) yandaş gazetelerin tamamının yandaşlarının tansiyonunu yüksek tutmak için belirttiğin gibi haberler yapmasına herkes gibi ben de nefret ediyorum, milletin umuduyla oynuyorlar. Eskiden basılı gazeteyi alır satır satır okurduk, şimdi internettekileri ise gazete ayırmadan önemli yerlerini okuyoruz. Bu gazetede Ergün Dilerin köşe yazılarını okurum sadece. TV de iki dizi bir de yayınlanırsa yazboz izlerim başka da izlemem. internet fazlasıyla yetiyor. Tv benim uykumu getiriyor, interaktif değil sadece o veriyor tek taraflı.

O videonun tamamı youtube silmezse, hatta sona doğru israilli popüler yazar Yuval Harari konferansının bir bölümü de var.

Konuyu değiştirmek istemem ama söz konusu A-haber olunca herhangi bir içeriğini dikkate alasım gelmiyor.
Bu böyle yani benim için, kusura bakmayın. Bahsettiğiniz konu ne bilmiyorum tabi ama. :bilmiyom

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
ben daha açık yazayım Hükümet yani AKP yanlısı tüm yazılı&görsel medya birebir aynıdır,okumayın
bunların sivil ayaklı bazı tipleri vardır TV-TV gezerler,izlemeyin,içlerinde Prof.Hocalar vardır zinhar
bunları mda izlemeyin hele bir tanesi varki tam Yahudi düşmanı ve bütün senaryoyu bunun üzerine
bina etmiş,adını unuttum "evangelist" deyip bunun üzerine romanlar yazan herif,yaw senin işin mi
yok hocam,sana zaten AKP den millet vekilliği geliyor merak etme az buradan çalış gari:kiskis

bu kanallar dan bir sürü eleman devşiriyor hükümet! kim dersini iyi çalıştıysa sınıfı geçip vekil oluyor!

siz medya diyorsunuz,yaw bırakın bu işleri kafamı buluyorsunuz,izlemeyeceksin bu kadar basit!
ya da aç dizi mizi filan izle zaten toplumun çok büyük kesimi de bunu yapıyor ama bu herifleri
sakın izlemeyin ve getirip bu şunu demiş yok bu da şunu demiş de yapmayın,sıktınız gari

gel kendi düşüncelerini yaz,merak etneyin sizlerin düşünceleri o tiplerden çok daha iyidir!
prof.muş adam,hadi yaw salla geç profu filan yani aklı olan böyle diyecek adamlara!
bu hale getirildi memleket maalesef

hükümet ayrı bir alem kroke olmuş boksör gibi:deli1

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
ben daha açık yazayım Hükümet yani AKP yanlısı tüm yazılı&görsel medya birebir aynıdır,okumayın
bunların sivil ayaklı bazı tipleri vardır TV-TV gezerler,izlemeyin,içlerinde Prof.Hocalar vardır zinhar
bunları mda izlemeyin hele bir tanesi varki tam Yahudi düşmanı ve bütün senaryoyu bunun üzerine
bina etmiş,adını unuttum "evangelist" deyip bunun üzerine romanlar yazan herif,yaw senin işin mi
yok hocam,sana zaten AKP den millet vekilliği geliyor merak etme az buradan çalış gari:kiskis

bu kanallar dan bir sürü eleman devşiriyor hükümet! kim dersini iyi çalıştıysa sınıfı geçip vekil oluyor!

siz medya diyorsunuz,yaw bırakın bu işleri kafamı buluyorsunuz,izlemeyeceksin bu kadar basit!
ya da aç dizi mizi filan izle zaten toplumun çok büyük kesimi de bunu yapıyor ama bu herifleri
sakın izlemeyin ve getirip bu şunu demiş yok bu da şunu demiş de yapmayın,sıktınız gari

gel kendi düşüncelerini yaz,merak etneyin sizlerin düşünceleri o tiplerden çok daha iyidir!
prof.muş adam,hadi yaw salla geç profu filan yani aklı olan böyle diyecek adamlara!
bu hale getirildi memleket maalesef

hükümet ayrı bir alem kroke olmuş boksör gibi:deli1
Ben kısaca "lağım medyası" diyorum... İzlemiyorum, takip etmiyorum, tasvip ve tavsiye de etmiyorum.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,384
aynen öyle,gerçi bunlar her devirde böyleydi sadece AKP yi suçlamak da olmaz
yaw bunların işleri budur,kısaca okumayın-izlemeyin,şimdi birisinin kalkıp da yaw neyi izeyeceğiz
derse,gülün geçin,ülen bir dünya izlenecek kanal program v.s var böyle cevap verilirmi!

yok millet tam tersi,akşam açıyor bu kanalları sattalece bu kavgaları izler sonra da "ben izlemem" der
küllüm yalan,ülen izliyorsun işte neden yalan söylüyorsun?

benim panelleri gören,yaw abi sende 3/5 tane kanal var başka da bir şey yok diyorlar:hihi
bazı malum kanalları da sileceğim ama evdekiler dizi izlediği için mecburen kalıyor onlar
örneğin Star,Show,ATV filan gibi koca Türksat uydusun da sanırım 500/550 TV kanalı vardır
ben de bu sayı 33 adet sadece,mecburi DİZİ izlendiği için 33 oldu:kiskis
diğer panel de ya 7 adet ya da 8 adet kanal vardır!
monitör olarak kullandığım son aldığım panel de ise bir tek TRT4K vardır! bir kaç tane de HBird/Astra dan
4K demo kanallar var hepsi bunlar

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
aynen öyle,gerçi bunlar her devirde böyleydi sadece AKP yi suçlamak da olmaz
aynen öyle maalesef... Her devirde böyle olduklarının ispatı bu kitapta anlatılmış herkese tavsiye ederim.

images9aae9a2932dbf231.jpg

istanbul Çevrimdışı

istanbul

Süper Üye
7 Kas 2019
1,076
bence yanlış düşünüyorsunuz !!!

her medyaya kızıyorum . hepsi yanlı burada haberin doğruluk derecesi , olması önemli .
rekabet gereksiz ve gerekli ( isimi değiştirdim ) haberleri beraberinde getirir .
birbirlerinin açıklarını dile getirir
karşı tarafın açığını yazar , karşı tarafın yazısına cevap vermez saklar .
tersi de olabilir .

gazete okuyacaksanız ve televizyon haberleri izleyecekseniz her tarafın okuyacaksaksınız .
tabiki kesinleşmiş doğru yolda gitmeyen medya ve benzeri ( anladınız sanırım günaha girmeyelim )

burada olan haberin doğruluk derecesi önemli ve çözümlemek .
saplantı olarak görmemek doğrunun yanında olmak .
taraflar değişebilir . önemli olan doğruluk , dürüstlük .

bilmediğimiz doğruluğunu bilmediğimiz konulara daha dikkatli olmalıyız
birde şu var , boşuna söze kilit vurmak gerekir .

inanın televizyon izlemek istemiyorum . her taraf yanlı ikna kabiliyeti yüksek .
terazi ?
ALLAH doğru yoldan ayırmasın .

yanlışı bilmeden doğruyu nerede bileceğiz veya tersini

sağlıcakla .

Geri
Üst Alt