yaw Çin işine kimsenin aklı ermez,komplo teorileri olsa da olmasa da ÇİN dedinmi bin defa düşüneceksin!
herifler hem acaip cesurlar hem de hesap kitap yapmadan her işe dalıyorlar yaw,devlet de "yürü koçum arkandayım"
diyor ama görünüşte devlet sistemleri de "Komünist" yaw
abi bu ne biçim Komünistlik???
ben yıllarca gittim geldim bir bok anlamadım bu rejimden,yıllrca bir sürü firmayla filan çalıştık herifler
USA yı da aşmışlar UK yi de sallamışlar Almanya filan hikaye kalmış,herifler öyle gidiyorlar yaw tutabilene
aşkolsun,uyanık olursa devleti bile sallamazsın! aslın da devlet her boku biliyor ama ses çıkarmıyor!
"yürü koçum" olayı Çin de çok ciddi işliyor!
bir gidin 10 gün kadar kalın 3/5 şehiri gezin yaw ben nereye geldim dersiniz
adresimi şaşırdım dersiniz!
bu adamlar şaka bir yana çok ciddi farklılar ne Koreliye benziyorlar ve caponlara filan!
ayağına sık dersin herif şak diye sıkar! yani her bir şeyi cesurca yapıyorlar,zaten tutunmak için
"zenginliğe" senin önünü felaket açıyor,uyanıksan ne ala aptal olup ta yaw insan hakları nerede dersen
yandın! veya Demokrasi nerede dersen yandın yaw Komünist sistemmi kaldı dersen tam asılırsın!
ama her türlü ticari fetbazlığa cevaz vardır! böyle bir ülkeden bahsediyoruz beyler!
Bir Üni.nin Rektörü Devlet başkanından daha geniş alanlara haklara v.s sahiptir ve de bütçeye!
para desen mok gibi herifler de,ödenek sıkntısı yok,şak diye emrinde istediğin para!
parayı koyacak yer bulamıyorlar yaw,dış ticaret fazlaları o kadar fazlaki paranın zaten yarısı dışarıda
en başta USA lı firmalarda 20/3o sene sonra USA da patronların çoğu Çin li olacak gibi,bunlar Arap
etekliler gibi de değiller,FAIZ haram derler aynen götürürler ama Çin li hep iş yapıyor! faiz onlarda
haram değil ama herifler bunu yapmayıp "iş" yapıyorlar!
Virüse dönersek bunlardan her bir iş beklenir zaten 15 gündür ölü sayısı neredeyse 1,5 milyarlık
ülkede durdu! biz Çin e yaklaşıyoruz veya diğer bazı ülkeler ise katlamalı geçti bile Çin i
Bizimkiler hala oturmuş "senaryo" yazıyor yaw ülen bırak bu işleri,TV lerde milletin kafasını ambele ediyorlar
öyleymiş de böyle olmuşta faso fiso Hoca dediğimiz tiplerin yapacağı iş kalmamış anlaşılan,bari Çin e gidin
de biraz oralarda turalayın madem araştırma yapacaksın git öğren herifler neler yapıyor diye belki virüs
çaresinide oradan bulursun
öyle şeyler duyuyorumki çevremden son 1 aydır,hatta bizim evdekilerden,ülen nereden duydunuz diyorum
el-cevap "TV söyledi" ben de cevap olarak ülen o TV lerin a... .k... diyorum
iş o hale geldi yaw
millet eve tıkıldıkça kafayı yemiş anlaşılan!