teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Bu gün sordum ya bizim targıta, nasıl dondurduğunu "ne yapacan da soruyon ,sen tsk'ya vermiyormusun "dediOnun Etler donmuş Emmi keyfi yerindedir
Bu gün sordum ya bizim targıta, nasıl dondurduğunu "ne yapacan da soruyon ,sen tsk'ya vermiyormusun "dediOnun Etler donmuş Emmi keyfi yerindedir
Tamam Başkan löp löp löpçü olduğnu anladıkerkek adam löp löp et yer
Sana diyor huu Sota Başkan duydun muŞu muhabbeti zamanında yakalayamadığım için gerçekten çok canım sıkıldı. Allah arttırsın. Fazla kalabalık yapmamak için tek mesaj yazacağım, Etin, protein kaynağının, kolajen kaynağının, potasyum, magnezyum, b12 kaynağının her türlüsü candır.
Kelle, paça
Ayak, paça
Beyin Salatası,
Kelle söğüş,
Yanak kıyması,
Göz, beyin, işkembe karışık tuzlama
Mumbar,
Şırdan,
Kokoreç.
Daha sayabileceğiniz ne varsa. Tabii en büyük üzüntüm evdekilere henüz alıştıramamış olmam. Başkan Asıl ERRRRKEK adam her türlü eti, sakatatı tüketir, tükettirir, sağlıklı kalır. Ya da hazır kolajen tabletleriyle, milletin evine sokmadığı deniz kolajenini LÖP LÖP yutar.
Daha büyük Ha ha ha ha yapmak için mesaj yazmam gerekti. Senin canın sağolsun Başkan.işime gelmiyor
Gelirken bize et mi getireceksin yoksa, hediye olarakZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Derdin bu olsun dostum
Donması 3-4 günü buldu dondu sonundaOnun Etler donmuş Emmi keyfi yerindedir
Geçmiş olsun buzdolabında ciddi performans kaybı var.Donması 3-4 günü buldu dondu sonunda
Benim etler anca donuyortüm hepsi tahta gibi olmuş
Sonuçta buzlukta kaldı hani .Geçmiş olsun buzdolabında ciddi performans kaybı var.
Etler kullanacağız zaman mutlaka koklayın 4 gün az değil bozulma ihtimali olabilir.
İyi işte yüzün gülüyor rahatlık gelmiştir geçmiş olsun.Donması 3-4 günü buldu dondu sonunda
Yanlış hatırlamıyorsam dondurmalar -14 civarında erimeye başlıyordu.Benim etler anca donuyor
Dondurmanın erimesine ne diyorsunuz peki ?
Kesip kalanını koyduktan sonra donuk kalmıyor .
Dondurmadan ötürümüdür yoksa dolaptan mı ?
Sonuçta buzlukta kaldı hani .
Servis yakın fırsatım olduğunda bi soracağım bakalım
Dolapta sıkıntı var servisi çağır baktır hocam sen normal değil.Benim etler anca donuyor
Dondurmanın erimesine ne diyorsunuz peki ?
Kesip kalanını koyduktan sonra donuk kalmıyor .
Dondurmadan ötürümüdür yoksa dolaptan mı ?
Sonuçta buzlukta kaldı hani .
Servis yakın fırsatım olduğunda bi soracağım bakalım