Domuz köftesi helal olmuş... Köfteci YS

tobacco Çevrimdışı

tobacco 

Süper Üye
5 Ara 2020
500
36
analiz ortada maaşlı troller inanmıyor domuz döneri, köftesi afiyet olsun...
keşke bana fazladan bedavadan maaş verseler okumam hiçdeğilse ama dediğim gibi sen bile inanmıyosun yazdıklarına bak senden yana hakveren varmı şimdi hepside mi trol köfteci grezimonk :haha

adresini verde gelelim köfte yemeye :haha

Sota Sota abi nedersin bedava köfte var gel izmire sana ısmarlayayaım :clap
 
Son düzenleme:
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,663
grezimonk grezimonk Gündüz argo tarzı yazınızı düzenleyip bildirmiştim siz halen argo yazıyorsunuz. Forumda hakaret, küçük düşürücü yazı, agresif yazı istemiyoruz. Bir süre kısmen yasaklandınız.
 
S Çevrimiçi

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
96
42
grezimonk grezimonk Gündüz argo tarzı yazınızı düzenleyip bildirmiştim siz halen argo yazıyorsunuz. Forumda hakaret, küçük düşürücü yazı, agresif yazı istemiyoruz. Bir süre kısmen yasaklandınız.
Toplumdaki hoşgörüsüzlük foruma da yansıdı. Bazı insanlar istiyorlar ki ben bir şey yazayım, bir görüş bildireyim ve herkes benim görüşümü alkışlasın, hiç kimse itiraz etmesin.

Üstelik derdini düzgün üslup ile açıklayan adama da kendi görüşüne karşı çıkıyorsa hakaret etme hakkını da kendinde buluyor. O kadar kişi kendisine açıklama yapıyor. Cevap olarak tamamen hakaret. Artık sosyolojik bir vaka olmaya doğru gidiyor bu durum.
 
R Çevrimiçi

rabitelli

Süper Üye
20 Kas 2019
673
50
Tespit edilen miktarlarla ilgili herhangi bir ibare yok raporda. Sadece tespit edildiği bildirilmekte.

Ortamı ajite etmek yerine, gitmezsiniz Yusufa olur biter. Çıkar elbet kokusu. 2 senedir bu firmaya çökmeye çalıştıkları geyiği zaten dönüyor ortalıkta. Öyle yaptılar olmadı, böyle yaptılar olmadı, belki böyle olur dediler, kim bilir.

Ayrıca kullanılan ürünlerin tek merkezden çıktığı bir firmada neden zibilyon şubeden örnek alınırken 2-3 şube örneği böyle? Neden ortada şahit numune yok. Kim kaybetti/yoketti onları? HACCP, gıda güvenliği ve hijyen, iş sağlığı ve güvenliği konularının içinden geçmiş biri olarak kafamda deli sorular...

Hani yani tağşiş ile para kazanmak için köfteye dönere kıla yüne domuz eti katmaktan kat kat daha ucuz, kat kat da karlı atraksiyonlar varken, böyle bir şeyin ortaya atılması güldürdü beni. Yazdırmayın bunları burada bana. Son derece acemice ve çarşafa dolanan bir operasyon olduğu ortaya çıkarsa, sandalyemden gülmekten düşerim heralım.

Gerçekten pis kokular geliyor ama kokunun kaynağı pek de Yusuf değil gibi gibi. Zaman gösterecek....... :alala
 
Geri
Üst Alt