Dolar xx TL Üzeri oldu yakıt fiyatları da yükselişte TL eridi.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,558
Kişisel gelişim insanların tekelinde olmadığı için doğru bilgiyi edinmenin bu kadar çok yolu varken edinmemek ahmaklık artık.
Ailede eğitim olması gerektiği gibi olsa yeter.
Çocukluktan karakterin temeli düzgün atılacak ki, ileride iyi biri olsun.
Sıkıntı ailede başlıyor bizde.
Anne baba sorunlu olunca çocuk n'apsın.

M Çevrimdışı

Muratti 

Süper Üye
14 Ocak 2018
569
Hayat pahalı diye ağlamayın bakın sayin bakan bizlere ne diyor ;

Screenshot_20220112-102548_Kiwi-Browser.jpg

Böyle bir yetkiliye sahip ülke Dünya lideridir...

Yakışır.

Fair Play Çevrimdışı

Fair Play 

Süper Üye
4 Şub 2021
570
Benzine dev zam diye başlık atmışlar. Bir baktım 46 kuruş. Dedim ohh bi şey değilmiş.
Nasıl kanıksamışsam artık. :deli1

M Çevrimdışı

Muratti 

Süper Üye
14 Ocak 2018
569
Isterse motorinin litresi 10 Pound olsun.

Ekmek almaya arabayla giden davarlara mustehak. Burada ne kadar ay battık öldük desek - desenizde milletin s......kne taktığı yok. Böyle bir ortamda bile hala %30 - 40 oy alıyor malum parti. Nu nasıl mümkün olabilir.

Bu forumda da böyle konular bence açılmamalı şahsen kendimi tutamıyorum ya milletin anasına söveceğim yada kullanmayı bırakacağım.

Son düzenleme:
eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,211
kara kışın ortasında hem elektriğe hem doğalgaza dev zam yaptılar. bu sizde bir fikir uyandırmıyor mu? "halk benim derdim değil, ben sakalıma bakarım" gibi? uyusun da büyüsün ninnisini söylüyorum bak. :hoba1

Gerçekten kışın ortasında olacak iş değildi. Vatandaştan o kadar uzak o kadar kopuklar ki ne desen boş. Üç beş yağcı aman efendim canım efendim her şey bal kaymak efendim deyince öyle zannediyorlar galiba.

Hadi biz karanlıkta otururuz, elimizden geldiğince kısarız da evinde hastası olup, makinaya bağlı olanlar var. Onlar ne yapacak. İnanılmaz bir akıl tutulması yaşanıyor.

M Çevrimdışı

Muratti 

Süper Üye
14 Ocak 2018
569
Gerçekten kışın ortasında olacak iş değildi. Vatandaştan o kadar uzak o kadar kopuklar ki ne desen boş. Üç beş yağcı aman efendim canım efendim her şey bal kaymak efendim deyince öyle zannediyorlar galiba.

Hadi biz karanlıkta otururuz, elimizden geldiğince kısarız da evinde hastası olup, makinaya bağlı olanlar var. Onlar ne yapacak. İnanılmaz bir akıl tutulması yaşanıyor.
Karanlıkta oturmayi niye kabulleniyorsunuz siz vampir misiniz ?. Sizlerden beklemediğim
cümleler. Lütfen kabullenmeyiniz...

Devrimci ruhunu kaybetme ey tavsiyeforumu :/... (:

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt