Dolar xx TL Üzeri oldu yakıt fiyatları da yükselişte TL eridi.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
22,411
Hocam yanlız bildiğim kadarıyla (en azından Kanada öyle Amerikada geri kalır değildir) 8 yaşından eski araçla Uber şöförlüğü yapılmıyor. Belki bu sebepten yüksek model araç almıştır. Birde hepimizde o istediğimiz araçlara binememe açlığı var, ben gitsem neler nelere binerim burada görgüsüzce hunharca paylaşırım ???
Yüksek modelden kastım "CLA" :kiskis

Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,306
Yüksek modelden kastım "CLA" :kiskis
Bence CLA orada yine yüksek değildir burada arşta ?

Bakın arkadaşlar bu bilgiyi paylaşan arkadaş Profesör. Bunu söylemesinin 2 sebebi olabilir;

1- Bilinçsiz insanları bu rakamlarla manipüle ederek “aaa bak en ucuzu bizde şükredelim” algısı yaratmak.

2- Ahbap çavuş ilişkisi ile Prof. olmuştur diyetini ödüyordur (bu ihtimalde olsa inanmıyorum,inanmak istemiyorum).

NOT:2018 Yazında İspanyada bulundum uzun km araç kullanıp yakıt aldım, 1.3-1.4 Euro seviyesindeydi. Artış oranına bakınca bu Profesör arkadaş ağlar ve utanır sanırım!

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış

Bakın arkadaşlar bu bilgiyi paylaşan arkadaş Profesör. Bunu söylemesinin 2 sebebi olabilir;

1- Bilinçsiz insanları bu rakamlarla manipüle ederek “aaa bak en ucuzu bizde şükredelim” algısı yaratmak.

2- Ahbap çavuş ilişkisi ile Prof. olmuştur diyetini ödüyordur (bu ihtimalde olsa inanmıyorum,inanmak istemiyorum).

NOT:2018 Yazında İspanyada bulundum uzun km araç kullanıp yakıt aldım, 1.3-1.4 Euro seviyesindeydi. Artış oranına bakınca bu Profesör arkadaş ağlar ve utanır sanırım!

Yandaş prof daha ne olsun 1.90 yuvarlak hesap 2 birim veriyor biz 13 birim verip alıyoruz
Hesap yapacaksa Euro'yu TL'ye çevirmeden birim üzerinden yapacak işlerine nasıl gelirse..

Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,306
Yandaş prof daha ne olsun 1.90 yuvarlak hesap 2 birim veriyor biz 13 birim verip alıyoruz
Hesap yapacaksa Euro'yu TL'ye çevirmeden birim üzerinden yapacak işlerine nasıl gelirse..
Hangi hesabı yapsa yine tutturamaz güzel bir tabloyu. Onlarda asgari ücret birim olarak bizden aşağıda ama paranın alım gücü yüksek. Euro olarak asgari ücreti hesaplarsak onlar yine 3 katı fazla benzin alabiliyor. Böyle insanların profesör olması ülkem adına en büyük tehlike.

eketen Çevrimdışı

eketen 

Süper Üye
26 Haz 2020
1,235

Bunu yazana soracaksın oralarda o benzini kullanan araçlar kaç lira diye.

Şu resimi gösterip ağzına kürekle vuracaksın.

5D45625E-ABAD-498C-B52C-72F2D8CECB69.jpg

Lüksün zirvesi, tüm opsiyonları ile abd de 200 bin birim. Bizde aynı araç 15 milyon birim. Adamların asgari ücretle 80 ayda alabildiğini biz 3530 ayda alabiliyoruz. 6,5 yıl nere 294 yıl nere. Adamların sistemi en lüks araca bile biraz çalışarak ulaşabilmeye imkan verirken bakalım biz yerli otomuza, gururumuza kaç liradan, hangi şartlarda ulaşabileceğiz. Bu millet kadar vatanını seven başka millet yoktur. Yoksa bu saçmalıklara çıldırmamak işten değil.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,505
Hocam yanlız bildiğim kadarıyla (en azından Kanada öyle Amerikada geri kalır değildir) 8 yaşından eski araçla Uber şöförlüğü yapılmıyor. Belki bu sebepten yüksek model araç almıştır. Birde hepimizde o istediğimiz araçlara binememe açlığı var, ben gitsem neler nelere binerim burada görgüsüzce hunharca paylaşırım ???
Seçenek çok ama sırf konforu ve ses sistemi için şu bebeği istiyorum. :kiskis

volvo-S90.jpg

Geri
Üst Alt