Akbank Garanti ve Denizbank çalışıyor.İnternet bakacılığına girebilen varmı
Sorun yok
Akbank Garanti ve Denizbank çalışıyor.İnternet bakacılığına girebilen varmı
Benim kontrol edebileceğim tek şey altım, zıçmışmıyım diyeGiriyorum hatta altın hesabını kontrol ettim.
O değil de usta alt coinler neden çakıldı ki şimdi?Grafikler ara ara iğne atıyor birileri topluyor sanırım .ytd
Benim kontrol edebileceğim tek şey altım, zıçmışmıyım diye![]()
depo silme dolu düşüş olsa ne işimize yarayacakZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.EPDK: "Dövizde yaşanan düşüş en kısa sürede pompa fiyatlarına da yansıyacaktır"![]()
Bende akşam doldurdum aradaki farkı elimize verecek halleri yok olan bize oldudepo silme dolu düşüş olsa ne işimize yarayacak![]()
Hortumla boşaltırsın depoyu Başkandepo silme dolu düşüş olsa ne işimize yarayacak![]()
İnşallah ? tek temennim bu..keşke 170 lirayken 2 tane daha tüp alsaydım tüp olmuş 220 lira . her gün bir önceki günü aratıyor
ama eminim ki mart nisandan nisan mayıstan mayıs hazirandan iyi olacak Bekleyin ve görün
Yani her ayın bir öncekinden daha kötüye gitmesinin size ne faydası var ki İnşallah çekip temenni de bulunuyorsunuz anlamadım gitti. Bu millet için beddua ifadesi. Galiba yanlış anladınız yoksa ben mi yanlış anladım?İnşallah ? tek temennim bu..
Benzin içseydin.depo silme dolu düşüş olsa ne işimize yarayacak![]()