catres
Süper Üye
- 26 May 2018
- 1,459
- 42
3 saate düşecek sanırım![]()

3 saate düşecek sanırım![]()
Keşke USD ile değil de Kuveyt Dinarı olarak alsam maaşımı başkan. Şöyle ayda 1.000 Dinar süper olurduZil takıp oynama zamanı zamda geldi..
$ mı maaş alıyorsunuz... Alın siee %50 zam ..
![]()
sadece 20 ye dayansa neyse, bizlere de dayanıyor namıssız.Pazartesi 20 ye dayanır böyle giderse.![]()
Keşke sadece dayansa...sadece 20 ye dayansa neyse, bizlere de dayanıyor namıssız.![]()
Değiştirme yok Adem Abi güncelleme ayarlama yapılıyor sadeceKardeşim bu Konu Başlığını kim değiştirip duruyor?
Dolar bu gün 17 nin üstünü gördü başlıkta halen 16 yazıyor ayıp
Bence şunu 20 yapın da uğraşıp durmayalım nasılsa bu kafa ile 3-5 güne 20 de olur nımıssız.
Bu arada 16 yetmez ama evet, 20 ye kadar yolu var.
Güzel abim, biz doğru büyüyen ŞEY'i bunlar iyi bir büyüme zannettikleri için oluyor bunlar.![]()
![]()
![]()
![]()
Abi Allah'ın adını veriyorum biri bana bunu açıklasın!
Haberlerde büyüdüğümüz den nasıl bahsedebilir bunlar ?
Bulgar levasını hesaba katmayın sabit kur var AB üyesi eski komşu değil 1 € =1..95 leva değişmez![]()
![]()
![]()
![]()
Abi Allah'ın adını veriyorum biri bana bunu açıklasın!
Haberlerde büyüdüğümüz den nasıl bahsedebilir bunlar ?
Hadi leva katmadikBulgar levasını hesaba katmayın sabit kur var AB üyesi eski komşu değil 1 € =1..95 leva değişmez
Saraya para yetişmiyor satılmayan kurum kalmadı kasa boş adalet diye birşey yok,Hadi leva katmadik
Bütün Afrika ülke sinin para birimlerine bak yine TL değer kaybediyor afirka ya çağdaşlık tan uzak,uçak yapmıyor lar araba yapmıyor lar siha yapmıyorlar milli hiç bir silah veya bişey yapmıyor lar.