Dijitsu DJTV501 50 İnch 4K 1899 TL ye alınır mı

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633

SİZCE dijitsu DJTV501 alınıp sonrasında mibox la desteklenebilirmi
26/05/2020 itibariyle 1899TL.

(15 dakika önce açtığım konuyu buraya yönlendirmeniz ve konuyu kapatmanız zaman kaybı oldu, fiyatlar her geçen gün hızla değişiyor konuyu kapatırken adminlerin bunu da göz ardı etmelerini isterim ki zaten bu fiyatın bu gece yarısına kadar geçerli olduğu belirtiliyor)
Fiyat çok ucuz alayım bozulursa zaten çöpe atarım mantığı varsa hemen alın.
Ama bu tarz markalar için hep uyarimiz vardı.
Adem hocamda şöyle belirtti;

A Çevrimdışı

aslan.er

Yeni Üye
30 Nis 2020
2
47
photo_2020-04-30_11-32-10.jpg
photo_2020-04-30_11-32-26.jpg

Görüntüleri bu. Bulutlanma fazla. Dahili uyduda kanal düzenleme berbat, silinmiyor, düzenlenmiyor vs. FivoTV diye bir yer üretiyormuş.

M Çevrimdışı

merpol

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Bir ürünü ü
Almayın bence az daha bütçe oluşturup Vestel garantili bir markaya yönelin ama sizden hissettiğim almak istiyorsunuz buradan da onay arıyorsunuz o kararı siz vereceksiniz. ?
"Sizden hissettiğim, almak istiyorsunuz, buradan da onay arıyorsunuz" cümlesi vallahi güldürdü beni.☺️
İnsanoğlunun psikolojisi hep böyle, yaptığı tercih hatasının farkında olsa dahi hep bir yerlerden "iyi yapmışsın, tercihin mantıklı" gibi destek cümleleri duymak istiyor. Maalesef şunu herkes zaman zaman unutuyor;
" Fiyatı ucuz olan her alışveriş, kârlı alışveriş değildir, beklentilerini sorunsuz karşılayan alışveriş kârlı alışveriştir."

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
48
Bir ürünü ü

"Sizden hissettiğim, almak istiyorsunuz, buradan da onay arıyorsunuz" cümlesi vallahi güldürdü beni.☺
İnsanoğlunun psikolojisi hep böyle, yaptığı tercih hatasının farkında olsa dahi hep bir yerlerden "iyi yapmışsın, tercihin mantıklı" gibi destek cümleleri duymak istiyor. Maalesef şunu herkes zaman zaman unutuyor;
" Fiyatı ucuz olan her alışveriş, kârlı alışveriş değildir, beklentilerini sorunsuz karşılayan alışveriş kârlı alışveriştir."
Ben 43 yaşındayım ve bu tip ucuz etin yahnisini o kadar çok yedim ki başkasının başına gelmesin istiyorum, bir mal hem ucuz hem de iyi olamaz, bu temel kanundur

Geri
Üst Alt