Dijitsu DJTV501 50 İnch 4K 1899 TL ye alınır mı

G Çevrimdışı

geronimo

Yeni Üye
12 Nis 2020
5
30
Öncelikle merhabalar arkadaşlar. 2000 tl bütçe içerisinde araştırma yaparken Hepsiburada da Dijitsu markasının DJTV501 50 İnch 4K tvsinin 1899 TL ye satışta olduğunu gördüm. Önceliğim Netflix ve Youtube (smart özelliği olmadığı için Mi box s de alacağım) Bu televizyonu kullanan veya paneli hakkında bilgisi olan var mı? Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum saygılar...

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
Açıkçası söz konusu YouTube ve Netflix olunca lisansı olan üreticilere bakmanız gerekecek.
Çünkü üretici bu lisansı almadıysa, muhtemelen 4K için almamıştır, 4K çözünürlükte Netflix ve YouTube izleyemezsiniz.
Şöyle yapın derim, Android istiyorsanız bir tane Xiaomi Mi-Box S alın, yanına da Vestel üretimi bir Hi-Level, Toshiba, SEG gibi televizyon alın.
Bu tip firmaların asıl işi elektronik değil, televizyon deseniz hiç değil. Yarın müşteri desteği ne olur bilinmez, yazılım desteği hakeza ne olur o da bilinmez.

Awox, Dijitsu, Axen, Sunny, Woon, Sheen gibi markalara temkinli yanaşın, mümkünse yanaşmayın.
Bu kalite ve üretim mantıklarıyla Vestel, Arçelik kalitesine bile erişemiyorlar çünkü.

G Çevrimdışı

geronimo

Yeni Üye
12 Nis 2020
5
30
Açıkçası söz konusu YouTube ve Netflix olunca lisansı olan üreticilere bakmanız gerekecek.
Çünkü üretici bu lisansı almadıysa, muhtemelen 4K için almamıştır, 4K çözünürlükte Netflix ve YouTube izleyemezsiniz.
Şöyle yapın derim, Android istiyorsanız bir tane Xiaomi Mi-Box S alın, yanına da Vestel üretimi bir Hi-Level, Toshiba, SEG gibi televizyon alın.
Bu tip firmaların asıl işi elektronik değil, televizyon deseniz hiç değil. Yarın müşteri desteği ne olur bilinmez, yazılım desteği hakeza ne olur o da bilinmez.

Awox, Dijitsu, Axen, Sunny, Woon, Sheen gibi markalara temkinli yanaşın, mümkünse yanaşmayın.
Bu kalite ve üretim mantıklarıyla Vestel, Arçelik kalitesine bile erişemiyorlar çünkü.
Bulabilirseniz bu tv daha iyi olacaktır

Dediğiniz gibi ve Adem abinin incelemesinde övmüş olduğu bu hafta tekrar gelen Vestel üretimi hilevel 49uhl650 yi a101den satın aldım. Fiyatına göre beni oldukça tatmin etti gerçekten. Tavsiyeleriniz için müteşekkilim.

M Çevrimdışı

macserver 

Yeni Üye
24 May 2020
8
42

SİZCE dijitsu DJTV501 alınıp sonrasında mibox la desteklenebilirmi
26/05/2020 itibariyle 1899TL.

(15 dakika önce açtığım konuyu buraya yönlendirmeniz ve konuyu kapatmanız zaman kaybı oldu, fiyatlar her geçen gün hızla değişiyor konuyu kapatırken adminlerin bunu da göz ardı etmelerini isterim ki zaten bu fiyatın bu gece yarısına kadar geçerli olduğu belirtiliyor)

Son düzenleme:
Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47

(15 dakika önce açtığım konuyu buraya yönlendirmeniz ve konuyu kapatmanız zaman kaybı oldu, fiyatlar her geçen gün hızla değişiyor konuyu kapatırken adminlerin bunu da göz ardı etmelerini isterim ki zaten bu fiyatın bu gece yarısına kadar geçerli olduğu belirtiliyor)
Almayın bence az daha bütçe oluşturup Vestel garantili bir markaya yönelin ama sizden hissettiğim almak istiyorsunuz buradan da onay arıyorsunuz o kararı siz vereceksiniz. ?

B Çevrimdışı

baran5454 

Süper Üye
14 Kas 2019
559

Nisan ayında açılmış ve alın diye kimsenin referans olmadığı konuya tekrar sorarak zaman kaybetmişsiniz. Buna rağmen içinize sindeyse alıp deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.

Mibox hdmı girişi olan tvlere takılabilir. Tabi hdmi portu çalışıyorsa...

M Çevrimdışı

macserver 

Yeni Üye
24 May 2020
8
42
Nisan ayında açılmış ve alın diye kimsenin referans olmadığı konuya tekrar sorarak zaman kaybetmişsiniz. Buna rağmen içinize sindeyse alıp deneyimlerinizi paylaşabilirsiniz.

Mibox hdmı girişi olan tvlere takılabilir. Tabi hdmi portu çalışıyorsa...

öncesinde konu açmıştım ama admin arkadaşlar gereksiz yere konuyu kapatıp burdan devam etmemi istedikleri için eski konu üzerinden yürüyorum.

boşu boşuna zaman kaybı olduğunun onlarda şu an farkındalar eminim ama iş işten geçti gidiyor
(başka forumlara yazmak daha hızlı olur en azından kimse gereksiz yere açtığım konuyu kapatmaz)

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,011
boşu boşuna zaman kaybı olduğunun onlarda şu an farkındalar eminim ama iş işten geçti gidiyor
(başka forumlara yazmak daha hızlı olur en azından kimse gereksiz yere açtığım konuyu kapatmaz)

Konuda yorum yapmışız, işi TV veya elektronik olmayan bir firmanın ürünü sizce ne kadar güvenilir olabilir?
Kampanya yakalayıp saniyesinde tavsiye yanıtı bekliyorsanız hatayı siz yapıyorsunuz derim.
Forumda hali hazırda konusu olan bir ürün, konu açmak arama yapmaktan daha uzun sürer bu kadar basit.

B Çevrimdışı

baran5454 

Süper Üye
14 Kas 2019
559
öncesinde konu açmıştım ama admin arkadaşlar gereksiz yere konuyu kapatıp burdan devam etmemi istedikleri için eski konu üzerinden yürüyorum.

Siz beni anlamadınız sanırım. Zaman kaybını siz oluşturuyorsunuz. Bu televizyon için nisan ayında atılan yorumlar hala geçerli. O yüzden bu forumda size kimse alın demez. Kimin ürettiği, servisinin kim tarafından verildiği belirli olmayan firma. Firmayı şikayet varda aratırsanız tv yi alıp daha kurulumunu kime yaptıracaklarını bulamayan kişiler dolu. Gerisini siz düşünün.

Bütçeme ancak bu uygun diyorsanız buna siz karar vereceksiniz...

Aragorn Çevrimdışı

Aragorn 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,892
47

1 ay önce açılan konu başlığı da 1899 lirayla açılmış demek ki acele edilecek bir ürün değilmiş

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
İsteyen arkadaşlar. Servisi bile var mı yok mu şüpheli olan markalara bulaşacağınıza eli yüzü düzgün güzide markaların full hd ürünlerinden alın daha iyi. Hiç değilse karşınızda muhattap bulursunuz.

Geri
Üst Alt