- 23 Kas 2017
- 20,960
Kablotv deki gibi seçenek sunulmalı aslında isteyen müşteri alabilmeli. Kiralama bedeli gibi bişey ödeniyor mu faturaya ek?
Bu hızla 20.000 yıla o dediğiniz seçenek de gelir.
Kablotv deki gibi seçenek sunulmalı aslında isteyen müşteri alabilmeli. Kiralama bedeli gibi bişey ödeniyor mu faturaya ek?
Hayır, herhangi bir ödeme yok cihazlar için...Kablotv deki gibi seçenek sunulmalı aslında isteyen müşteri alabilmeli. Kiralama bedeli gibi bişey ödeniyor mu faturaya ek?
Babamın bir sözü vardır. Giriş ücretsiz çıkış parayla
Paketler sitesindeki gibi pahalımı? Değmez o zamanBen Digiturk üyeliğimi iptal ettirmeye gittiğimde aynısını bana da demişlerdi , benim de sadece HDMI kablo eksikti ve 20 TL istemişlerdi , bende resmen dilencilik yapıyor bu Digiturk demiştim , kadın da bana valla yoksa kablo parasını bizden alırlar demişti kabloyuda evde unutmuştum yani bir daha git gel yapmaya üşendim. Neyse kadın dedi ki burda mı ödeyeceksin yoksa fatura olarak mı çıksın öyle mi ödeyeceksin. Ben de dedim iyi fatura olarak öderim , neyse para ödemeden iptal kağıdını da alıp çıktım , daha sonra ne fatura çıktı ne bişey para felanda ödemedim