Derneğimiz Hayırlı Olsun - Bilinçli Tüketici Derneği

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
hayırlı olsun usta sürpriz oldu. sıkıntı yaşayan üyelerimiz için yönlendirebileceğimiz bir kapıda açılmış oldu:clap2

Sürprizler ile doluyum ustacım :)

Aslında forumda geçtiğimiz haftalarda ''Bazı girişimlerde bulunuyorum, eğer olursa o zaman açıklayacağım'' diye yazmıştım ama kimsenin haberi yoktu gerçekten :)

Kaymakamlıktan dönüşte abimin şirkete uğradım bu gün, evrakı gösterdim. Abimin ilk cümlesi ''Ado oğlum iş açma benim başıma sakın'' oldu :kiskis

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Adem Helvacı Adem Helvacı Senden bu da beklenirdi güzel insan ellerine sağlık bende diyorum çoktandır yoksun forumda bir kaç konuda da etiketlemiştim seni merak ettim.
Her sessizliğimin arkasından bir şeyler geliyor ben de farkındayım lakin biz yine de her sessiz kaldığımda çıtayı çok yükseltmeyelim sevgili Koray :)
Hatta ben en son senin bir konuna yazmıştım o konu ne oldu bak kaynadı gitti arada.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Çok sevindim ... Uzaklardan Silivri den bı katkımız olacaksa acemi de olsak haber edin ??
Sizin varlığınız ve hatta sizin avatarınız bile yeter. Gönlünüzden akan o sevgiyi şimdiden hissettik. Toplum adına katmadeğer sunacak her hareket, profesyonel harekettir benim gözümde, o nedenle acemilik kavramını şöyle bir zihnimizden silip atalım :)

Geri
Üst Alt