Domestos
Süper Üye
- 3 Tem 2018
- 4,206
- 51
Öğle'den sonrası da var oysa...Gineden sonrasını okumadım
Öğle'den sonrası da var oysa...Gineden sonrasını okumadım
Bizim rahmetli, Bayburt'un bağrından kopup gelen tipik saman alevi bir Karadenizli, Üstüne Türk Silahlı Kuvvetler mensubu ve üstüne de 4 dalda dereceleri olan (Judo-Boks-Güreş-Vücut) 46cm pazulu bir adam dı.
NedenGineden sonrasını okumadım
otomatik man deprosyana giremezsin abi senBizim rahmetli, Bayburt'un bağrından kopup gelen tipik saman alevi bir Karadenizli, Üstüne Türk Silahlı Kuvvetler mensubu ve üstüne de 4 dalda dereceleri olan (Judo-Boks-Güreş-Vücut) 46cm pazulu bir adam dı.
Bilemedim şimdi ne cevap versem, Sence söylesem ne olurdu Fiko ?
ergenlikmi
otomatik man deprosyana giremezsin abi sen
Öğle ==> Öyle
Birkaç kere yeltendim de elim gitmedi, kırılmasın kardeşimiz diye. Zaten DepresyondaÖğle ==> Öyle
Gine ==> Yine
Kırılmasın kimse diye, güzel türkçemizin kırılıp dökülmesine gönlüm razı gelmedi hocam... Konu sahibine, neler yapacağını yazdık çizdik, keşke o yaşta bana ne yapmam gerektiğini anlatıp yol gösteren büyüklerim olsaydı...Birkaç kere yeltendim de elim gitmedi, kırılmasın kardeşimiz diye. Zaten Depresyonda
Sence neden
İlahi ado hoca ya sözde şiddeti sevmezBirkaç kere yeltendim de elim gitmedi, kırılmasın kardeşimiz diye. Zaten Depresyonda
Haklısın hiç dikkat etmedim sinirliyken ellerim tir tir titrer kontrolsüz yazmışımÖğle ==> Öyle
Gine ==> Yine
@Ado Hocam anlıyamadım seni çıkar bakim şu baklayıotomatik man deprosyana giremezsin abi sen
Hocam kırılcak yerim kalmadıki Parçalandım resmenBirkaç kere yeltendim de elim gitmedi, kırılmasın kardeşimiz diye. Zaten Depresyonda