Tüm cevap verenleri başta sevgili fikoloji olmak üzere gönülden alkışlıyorum,neredeyse 60 oldum artık,çok darbe yedim,gerek sokak düğünleri çalarken,gerekse emekli olduğum iş yerinde ,anlatsam herhalde sevgili ahmet forumu kapatır ,o kadar çok yani.
Ama asla insanlardan nefret etmedim,hatta tam tersi,bana darbe vuran kişiye , zorda kaldığında yine ben gitmiş,beni görünce "ayağa kalkamaz" dedikleri kişi kalkıp boynuma sarılmış ve "alocum seni hiç beklemiyorum" demişti,hanım halen anlatır "ben olsaydım gitmezdim" der hep , üsteik hemencecik "alocum"u olmuştum.
Yan tarafta yaşın 22 görünüyor,tabii doğrumu bilmiyorum ama bence önce avatarından başla , en azından burada,sonra yaptıklarını beğenmeseler bile herkese güleryüzle yaklaş,hitap şeklini değiştir ,herşeyden önce kendin ol,bugün 900 tl alırsın,yarın 2900 olur ki zaten bugünkü ortam da çok iyi değil biliyorsun.