2gb daha hediye geldi sil süpürden şu tahahüt bir bitsin doğru turkcell'e taşıycam.Geçenlerde aylık 4 gb 3 ay geçerli toplamda 12gb verilmişti, şimdide bu ama birde çekse iyi olacak. fiyat olarak uygun ama çekim kalitesi bir o kadar kötü.
2gb daha hediye geldi sil süpürden şu tahahüt bir bitsin doğru turkcell'e taşıycam.Geçenlerde aylık 4 gb 3 ay geçerli toplamda 12gb verilmişti, şimdide bu ama birde çekse iyi olacak. fiyat olarak uygun ama çekim kalitesi bir o kadar kötü.
8+4 zamlı maası cebımıze koyamadan ılla gecırecekler.Elektrik fiyatı, EPDK'nın bugün saat 13'te yaptığı toplantının ardından zamlandı. Maliyet artışlarının değerlendirildiği toplantıda 1 Ekim itibarıyla elektrik fiyatının konut, sanayi ve ticarethanelerde yüzde 14.90 artmasına karar verildi. Yine yeniden girdi...
Haşırt diye bir ses geldi zaten. Her zammın üzerine soğuk su icece hasta olduk artık. Cok yakında herkes şizofren olacak.8+4 zamlı maası cebımıze koyamadan ılla gecırecekler.
Soğuk suya, zama alıskınız ama aptal yerıne koyulmayı degıl.Haşırt diye bir ses geldi zaten. Her zammın üzerine soğuk su icece hasta olduk artık. Cok yakında herkes şizofren olacak.
hemde ne bicim 100-150mbit bulan downloadHerkese 5gb verildi. Ama tahmin ettiğim gibi İnternet hızı düştü. 4.5 g den bahsediyorum....
Adamlar çekmiyor ki en saçma operatör bunlarVodofona geçtiğime pişman oldum.5 gb hediye vermişler.ahlar vahlar olsun.alın bi tarafınıza sokun.ev internetinide başka firmaya geçtim 36 tl fatura geliyor oh mis.