Deprem ve Türk Telekom

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TKartaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçenlerde aylık 4 gb 3 ay geçerli toplamda 12gb verilmişti, şimdide bu ama birde çekse iyi olacak. fiyat olarak uygun ama çekim kalitesi bir o kadar kötü.
2gb daha hediye geldi sil süpürden şu tahahüt bir bitsin doğru turkcell'e taşıycam.

Elektrik fiyatı, EPDK'nın bugün saat 13'te yaptığı toplantının ardından zamlandı. Maliyet artışlarının değerlendirildiği toplantıda 1 Ekim itibarıyla elektrik fiyatının konut, sanayi ve ticarethanelerde yüzde 14.90 artmasına karar verildi. Yine yeniden girdi...

Elektrik fiyatı, EPDK'nın bugün saat 13'te yaptığı toplantının ardından zamlandı. Maliyet artışlarının değerlendirildiği toplantıda 1 Ekim itibarıyla elektrik fiyatının konut, sanayi ve ticarethanelerde yüzde 14.90 artmasına karar verildi. Yine yeniden girdi...
8+4 zamlı maası cebımıze koyamadan ılla gecırecekler.

8+4 zamlı maası cebımıze koyamadan ılla gecırecekler.
Haşırt diye bir ses geldi zaten. Her zammın üzerine soğuk su icece hasta olduk artık. Cok yakında herkes şizofren olacak.

Haşırt diye bir ses geldi zaten. Her zammın üzerine soğuk su icece hasta olduk artık. Cok yakında herkes şizofren olacak.
Soğuk suya, zama alıskınız ama aptal yerıne koyulmayı degıl.

Tum ıscı,memur sozlesmelerı bıttıkten sonra zamları sıraladılar yaa emegı gecen herkesı Allah bıldıgı gıbı yapsın.

Herkese 5gb verildi. Ama tahmin ettiğim gibi İnternet hızı düştü. 4.5 g den bahsediyorum....

Vodofona geçtiğime pişman oldum.5 gb hediye vermişler.ahlar vahlar olsun.alın bi tarafınıza sokun.ev internetinide başka firmaya geçtim 36 tl fatura geliyor oh mis.

Vodofona geçtiğime pişman oldum.5 gb hediye vermişler.ahlar vahlar olsun.alın bi tarafınıza sokun.ev internetinide başka firmaya geçtim 36 tl fatura geliyor oh mis.
Adamlar çekmiyor ki en saçma operatör bunlar

Türk Telekom faturama yüzde 20 indirim yaptı.

Dün beni aradılar sizi faturasızdan faturalıya geçirelim dediler. 1 yıllık taahhüte karşılık 15 gb mobil internet, 1000 dk her yöne ve 1000 sms aylık 35 lira sabit fiyat garantisi ile bir kampanyamız var dediler. Fiyat çok uygun geldi kabul ettim. :bilmiyom :oku

Geri
Üst Alt