Deprem ve Türk Telekom

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TKartaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TKartaL

Süper Üye
Puan 113
Çözümler 0
TKartaL
Bir kaç gündür şebeke sorunları yaşamaktayım. Ki bir çok kişide bunu yaşadı ve yaşıyor. Fakat daha çok burada Türk Telekom kullananlar mağdur oldu. Yani deprem İstanbul'da oldu samsunun da bu durumdan pek farkı yoktu. Şebeke açısından.. Artı afette gerekli olan operatörler özellikle Türk Telekoma hiç yakışmadı.

FB_IMG_1569600183340.jpg

Dunku deprem konusundakı mesajımda bu konuya degınmıstım.

Deprem oldugu saat ıtıbarıyle hala altyapılarında problemı gıderemedıler. Agda kayıtlı degıl , Ulasılamıyor seklınde uyarı almaya devam edıyoruz.

2006 berı Sımdıkı adıyla Turktelekom kullanmaya devam edıyorum. Sanırsam degıstırme zamanı geldı.

Kullanamadıktan sonra neyleyim GB ?

Türkcell geçiriyo fln ama altyapı muazzam

Türk Telekom şehrin kalabalık ya da anlık kalabalıklaşan (maç çıkışı, konser çıkışı v.b) yerlerinde bile sıkıntı çıkarıyor çoğu zaman

Kullanamadıktan sonra neyleyim GB ?

Türkcell geçiriyo fln ama altyapı muazzam
Uzun yıllar EGM tarıfesını kullandım (Zorunluluk+ Fıyat Cazıbesı ) EGM esprısı kalmayınca Aıle tarıfesıne gectım Fıyat olarak memnum lakın
dundeberı canımı sıktı.

Türk Telekom şehrin kalabalık ya da anlık kalabalıklaşan (maç çıkışı, konser çıkışı v.b) yerlerinde bile sıkıntı çıkarıyor çoğu zaman
Turkıyenın enbuyuk fıber,bakır hattına sahıp sırketı (Bızı hıc sevmeyen bır ulkenın vatandasına satarsan boyle kuru kuru gecırır)
Yatırım yapmak yerıne parayı cukka eder kacar :hihi

Dunku deprem konusundakı mesajımda bu konuya degınmıstım.

Deprem oldugu saat ıtıbarıyle hala altyapılarında problemı gıderemedıler. Agda kayıtlı degıl , Ulasılamıyor seklınde uyarı almaya devam edıyoruz.

2006 berı Sımdıkı adıyla Turktelekom kullanmaya devam edıyorum. Sanırsam degıstırme zamanı geldı.
En ucuzu yine bunlar. Vodafone daha beter tt mobilden

Turkcell de gücünden taviz vermiyor pahalı

Benimde üzerimde 4 tane Turk Telekom hattı var, taahhüt bitsin bende uçar yuvadan :)

Uzun yıllar EGM tarıfesını kullandım (Zorunluluk+ Fıyat Cazıbesı ) EGM esprısı kalmayınca Aıle tarıfesıne gectım Fıyat olarak memnum lakın
dundeberı canımı sıktı.
Ben hala EGM deyim. Şu aile tarifesni bi inceleyim ( hala telekom düşünüyorum bende nıyeyse. ?‍♂️ )

Turktelekom pismanliktir mobil hattim hep tt aliskanlik olmus ama turkcele gecicem ev internetinden kurtuldum sira mobilde :)

türktelekom tam bir rezaletti arkadaslarımın hattı telekomdu adamlar hiç bir yeri arayamadı benım hattım vodafone benim hattım en erken gelenlerden sonra turkcell geldi ama telekom alınmaz size söyleyim

Daha büyük ve etkili bir durum öncesi eksikliklerini görmüşlerdir inşallah. Çünkü öyle yada böyle yine bizim vatandaşımız kullanıyor bu operatörleri. Ki 22TL verdiği içeriği Turkcell 50TL'ye veriyor. Neredeyse 2.5 katı. Vatandaşın ekonomik durumunu da goz onune alırsak...

Bende egmdeyim. Taahhüt bitiyor. Fakat tivibu yüzünden çıkamicam. Aile tarifesini bende incelim. Yoksa farklı operatöre geçerdim ama onlarda kazık be kardeşim. İnşallah her gün deprem olmaz ? yani neredeyse biri osursa işimiz var ?

Geri
Üst Alt