Denon AVR-S970H

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
571
41
L lolman, ses ver makine çalışıyor sorunsuz bir şeyler de...
Merhaba. Evet makine çalışıyor herşey sorunsuz gibi görünüyor. Uzun süreli kullanımda daha çok belli olur sanırım.

3D çizim konusunda yardımcı olabilecek birisi var mı ben daha önce herhangi bir 3D yazıcı programı kullanmadım kendim çizmeye çalıştım fakat sadece iç kısmı yapamadım çok yüksek oldu. Kapağın çapı 5.5 cm . Derinlik ise 2.6 cm

Screenshot_66f0f458355a93721.jpg

Screenshot_77620b148ff50a3e9.jpg

stl dosyası

iç kısım bunun gibi biraz daha kısa olması gerekiyor

7797873c20f33482cc.jpg

Son düzenleme:
Salih445 Çevrimiçi

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
695
Merhaba öncelikle hayırlı olsun, bu enkoder kapağı standarttır, potansiyometre kapağı da olur buna, hatta link buldum atayım;

Yaklaşık 10 sene önce kabinsiz subwoofer ve bozuk anfi alıp kendi tesisatımı toparladım, önce kabin buldum sonra amfi tamirini öğrendim hoparlör aldım seri-paralel bağlantı filan öğrendim, gün geçtikçe iyileşti, amfi bozuldu ben yaptım, bozuldu yaptım, 2 gün önce yine bozuldu, evdeki oto teyplerini bağladım kabinlere kulağımdan yaş geldi kulağım kaliteli sese alışmış, çıkma bi amfi bulup sistemi çalışır hale getireyim, sonrasında hayalim kaliteli litre hesabı yapılmış kabinler ile eski seri de olabilir bi sistem bulup kurmak. kendim de yapma niyetim var da bakalım artık heves kaçmazsa yaparız.

Edit: iç kısmı hepsi neredeyse birbirine olur, yükseklik ve çapına göre internette aratıp almanızı tavsiye ederim, kendim de 3d yazıcı kullanan birisi olarak söylüyorum bu cihazın üstüne çıktı alınmış parçayı takarsanız çok sırıtır, hazır olanlardan almanızı tavsiye ederim, hatta iki adet aynı tip bulup sağlı sollu değiştirmenizi öneririm, bulamazsiniz 3dye geçilir

Salih445 Çevrimiçi

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
695

Arama kısmına çap ve bunu yazarak tam sizin ürüne göre olanları seçebilirsiniz, sağ ve sol çap farklı sanırım, araştırıp aynı takımın farklı çaplarını satanlarını bulabilirsiniz, bence 55mm değildir 50mmdir bu arada kenarlara dönüş için boşluk bırakılmalı

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
571
41

Arama kısmına çap ve bunu yazarak tam sizin ürüne göre olanları seçebilirsiniz, sağ ve sol çap farklı sanırım, araştırıp aynı takımın farklı çaplarını satanlarını bulabilirsiniz, bence 55mm değildir 50mmdir bu arada kenarlara dönüş için boşluk bırakılmalı

Sağ ve sol eşit olsa da olur sadece 2mm fark var bir önemi yok. Dış tarafta kalıyor. Cihazın boydan boya yuva ölçüsü 65 mm. Ben 10 mm düştüm zaten . Ama iç kısımda bulunan yuvanın uzunluğu da önemli eğer o kısım çok uzun olursa kapak dışarda kalır. kısa olursa da kapak çevirirken çıkar

L Çevrimdışı

lolman

Aktif Üye
26 May 2018
571
41
Merhaba öncelikle hayırlı olsun, bu enkoder kapağı standarttır, potansiyometre kapağı da olur buna, hatta link buldum atayım;

Yaklaşık 10 sene önce kabinsiz subwoofer ve bozuk anfi alıp kendi tesisatımı toparladım, önce kabin buldum sonra amfi tamirini öğrendim hoparlör aldım seri-paralel bağlantı filan öğrendim, gün geçtikçe iyileşti, amfi bozuldu ben yaptım, bozuldu yaptım, 2 gün önce yine bozuldu, evdeki oto teyplerini bağladım kabinlere kulağımdan yaş geldi kulağım kaliteli sese alışmış, çıkma bi amfi bulup sistemi çalışır hale getireyim, sonrasında hayalim kaliteli litre hesabı yapılmış kabinler ile eski seri de olabilir bi sistem bulup kurmak. kendim de yapma niyetim var da bakalım artık heves kaçmazsa yaparız.

Edit: iç kısmı hepsi neredeyse birbirine olur, yükseklik ve çapına göre internette aratıp almanızı tavsiye ederim, kendim de 3d yazıcı kullanan birisi olarak söylüyorum bu cihazın üstüne çıktı alınmış parçayı takarsanız çok sırıtır, hazır olanlardan almanızı tavsiye ederim, hatta iki adet aynı tip bulup sağlı sollu değiştirmenizi öneririm, bulamazsiniz 3dye geçilir

Bugün 3d yazıcıda yaptırdım zaten çok kötü çıktı almadım.
İstediğim boyutlarda kapağı bulamıyorum verdiğiniz linkteki kapak çok küçük ve iç yapısı uygun değil. Potansiyometre kapakları da buna uyuyormuş gibi görünüyor fakat potansiyometrenin iç kısımdaki metal uç bütün demir, avrdeki ise yarım demir oluyor. Aliexpresste sanırım var. 43 liralık ürüne 131 lira vergi yansıtıyorlar. Ne diyeceğimi bilemiyorum

uu.jpg

Sağdaki kapak girişinden olacak
Screenshot_236ebd910a03c8a09.jpg

Son düzenleme:
S Çevrimiçi

sadays

Aktif Üye
26 Eyl 2020
274
55
Test etmeden almak zorunda kaldım çünkü bağlantı kabloları yoktu. Kozmetik görüntüsü iyi gibi

Denon avr s970H
Magnat supreme 202 Çift
Magnat supreme center 252
Magnat Tempus 77 Çift Kule

Hepsine 25.500 ödedim

wea602f1a3fca44e6e.jpg
çalıntı filan olmasın yahuu bedavaya almışsın güle güle kullan

Salih445 Çevrimiçi

Salih445 

Süper Üye
21 Mar 2021
695
Sağdaki kapak girişinden olacak
Screenshot_236ebd910a03c8a09.jpg
İkisi de 90% ihtimalle 6mm çapında oluyor, sıkı geçme oluyor zaten problem yaşamazsınız, birisinde çentik var birisinde yok, boşta dönerse sıcak silikon damlatırsın parçaya öyle sokarsın yine tutar, biraz araştırma yapınca değişik boyutlarda bulabiliyorum,

Geri
Üst Alt