orda secenekler var cogunda portekiz ispanys rusya abd cin onlar depolar isteuçak kargo işaretlemedim aliexpres standart shping 9,62usd .hava kargo 60 usd gibi birşey olması lazım ürün fiyatını geçiyor.
aynen benim de bir hafta oldu nerdeyse edkiden 45 gunde geken gemiyleydi bu ucakçok hızlı geliyor eskiden 1 ayı geçerdi şimdi 1 hafta 10 güne geliyor
yok hocam 50 tl bile harcamamEski donanımlara 1000 TL'den fazla para harcamayın. Diyeceğim bu.
1000 TL üstüne AM4 altyapı kurulabiliyor.
Ben iyi zamanda almışım, şimdi sadece ekran kartı 5-6K
Mesajını okuduğumda linke tıklamadan önce o monitor 50 bin 150 bin falandır sandımya la... Bi tıkladım ama çok vizyonlu bir hareket. Allah kolaylık versin İşletim sistemli derken bedeve olan linuxtur O paraya windowsun w sini alamazsın da...yok hocam 50 tl bile harcamam
ben tersten başlayıp bu ekranı alıcam. kendisi zaten işletim sistemli. hdr10 falanda var . çoğu smart tv den ucuz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
az bir araştırma ile TizenOs olduğunu görürsünüz. hdr1o netflix amazon kendi office programlarını destekliyor. bir klavye mause takıyorsunuz bu kadar günlük işlerinizi görecek bir pc ye dönüşüyorMesajını okuduğumda linke tıklamadan önce o monitor 50 bin 150 bin falandır sandımya la... Bi tıkladım ama çok vizyonlu bir hareket. Allah kolaylık versin İşletim sistemli derken bedeve olan linuxtur O paraya windowsun w sini alamazsın da...
Hocam amaç oyun ise bu ürün pişman eder benden söylemesi.yok hocam 50 tl bile harcamam
ben tersten başlayıp bu ekranı alıcam. kendisi zaten işletim sistemli. hdr10 falanda var . çoğu smart tv den ucuz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yok hocam oyun oynama gibi durum yok bende. 15 senedir aynı oyunu oynuyorum onda da üzmez. üzerse de mühim değil oyunu ezbere biliyorumHocam amaç oyun ise bu ürün pişman eder benden söylemesi.
Bir de yakın mesafede kullanacaksanız eğer, masa başında, PPI düşük olduğu için gözünüzü yoracaktır.