Bakmadım ama şahsen ben 90-100 civarı bi fiyat tahmin edebilirim ururu sarara için.
Edit: Aahhahahahaha...
Mağaramdan arada bi çıksam iyi olcek.
O 35750'nin başında bi tane de 1 var
Bakmadım ama şahsen ben 90-100 civarı bi fiyat tahmin edebilirim ururu sarara için.
Edit: Aahhahahahaha...
Mağaramdan arada bi çıksam iyi olcek.
O 35750'nin başında bi tane de 1 var
İnan ayağına gelen fırsatı fena tepmişsin.
Sağlık olsun hocam. Aslında forumda açmıştım konusunu yazın.İnan ayağına gelen fırsatı fena tepmişsin.
inan gözümden kaçmış yoksa 1sn bile düşünmeden alırdım.Sağlık olsun hocam. Aslında forumda açmıştım konusunu yazın.
Fatura ayın 12 sinden sonra çıkıyor.Bu klimanin isitmada bu kadar kisabilmesi bana mantikli gelmiyor. Dis sicaklik 15 derece tamam. Emis ne kadar bu arada ufleme 30 demistiniz eski mesajlarda. Varsa bi fatura paylassaniz aslinda cok iyi olur
Bu klimanin isitmada bu kadar kisabilmesi bana mantikli gelmiyor. Dis sicaklik 15 derece tamam. Emis ne kadar bu arada ufleme 30 demistiniz eski mesajlarda. Varsa bi fatura paylassaniz aslinda cok iyi olur
Bu klimanin isitmada bu kadar kisabilmesi bana mantikli gelmiyor. Dis sicaklik 15 derece tamam. Emis ne kadar bu arada ufleme 30 demistiniz eski mesajlarda. Varsa bi fatura paylassaniz aslinda cok iyi olur
Yabancı kaynaktan ısıtma videosuda atayım belki ozaman ikna olabilirsiniz.Bu klimanin isitmada bu kadar kisabilmesi bana mantikli gelmiyor. Dis sicaklik 15 derece tamam. Emis ne kadar bu arada ufleme 30 demistiniz eski mesajlarda. Varsa bi fatura paylassaniz aslinda cok iyi olur
Valla degerler cok iyi ururu vs olsa nolcak acabaFatura ayın 12 sinden sonra çıkıyor.
Son çıkan Ururu Sarara tüketimi bu şekildeymiş, fakat eski model olan buna yaklaşamaz, Min BTU bunda 2000 sanırım Eski Model Yazın 5300 Kışın 4400Valla degerler cok iyi ururu vs olsa nolcak acaba
Fatura geldi M M_atra_xBu klimanin isitmada bu kadar kisabilmesi bana mantikli gelmiyor. Dis sicaklik 15 derece tamam. Emis ne kadar bu arada ufleme 30 demistiniz eski mesajlarda. Varsa bi fatura paylassaniz aslinda cok iyi olur