Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,762
100w tüketim yaptığı anda orta fanda ağız ısı nedir.?
Hemen bakayım hocam.100w tüketim yaptığı anda orta fanda ağız ısı nedir.?
Ururu çok high-end bir ürün. arıza yapsa tamir ettiremezsinGüzel günlerde kullanın.
Benim de hayalim ururu ama fiyatı fazla kalın.
Piyango falan çıksa belki. Onu da almıyom ki...
Hocam şimdi baktımda 127 watta idi 30 derece üfürüyordu otomatik fanda fan sessiz moda alırsak dahada yükseliyor üfleme derecesi fakat ben auto bırakıyorum herzaman.100w tüketim yaptığı anda orta fanda ağız ısı nedir.?
Hocam şimdi baktımda 127 watta idi 30 derece üfürüyordu otomatik fanda fan sessiz moda alırsak dahada yükseliyor üfleme derecesi fakat ben auto bırakıyorum herzaman.
Valla ben de tamir edemem onuUruru çok high-end bir ürün. arıza yapsa tamir ettiremezsin
Nemi yoğuşturma ünitesinin hala nasıl çalıştığını anlayamadımValla ben de tamir edemem onu
Nemi yoğuşturma ünitesinin hala nasıl çalıştığını anlayamadım
Nemi yoğuşturma ünitesinin hala nasıl çalıştığını anlayamadım
Ooooo haaaa....
Havadaki su buharını değil, dış ortamdaki (özellikle soğuk havada) pulvarize olmuş mikro su zerreciklerini toplayıp içeri gönderiyor.
Caponun da kafadan kırığı oluyormuş demek ki.
Ağzım açık kaldı...
usta emin misin.? Bence fiyatı yanlış girdiler.Bunu yazın 35,750 TL den almıştım fakat kargo çıkmadan iptal ettim, R410 Gaz Yazın B Kışın A++ yazıyordu verilerinde.
Bakmadım ama şahsen ben 90-100 civarı bi fiyat tahmin edebilirim ururu sarara için.usta emin misin.? Bence fiyatı yanlış girdiler.
Evet hocam fiyat öyleydi 20 25 gün bu aralarda satıldı. En fazla 38.000 olmuştu sanırım fiyatı.usta emin misin.? Bence fiyatı yanlış girdiler.