Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 23,230 66 23 Eyl 2021 #29 Adem Helvacı' Alıntı: Abi ben istesem istesem Smells Like Teen Spirit isterim sen de onu çalmazsın zaten Genişletmek için tıkla ... Genelde oryantal ve 9/8 çalarım ,ona göre istek yapsınlar,yabancı isimli çalgıdan anlamam
Adem Helvacı' Alıntı: Abi ben istesem istesem Smells Like Teen Spirit isterim sen de onu çalmazsın zaten Genişletmek için tıkla ... Genelde oryantal ve 9/8 çalarım ,ona göre istek yapsınlar,yabancı isimli çalgıdan anlamam
Çevrimdışı Adem Helvacı Süper Üye 17 Şub 2017 24,244 52 23 Eyl 2021 #30 teraspy' Alıntı: Genelde oryantal ve 9/8 çalarım ,ona göre istek yapsınlar,yabancı isimli çalgıdan anlamam Genişletmek için tıkla ... O zaman sana gelsin abim. Şarkının güzelliği senin, sözleri hak edenin olsun
teraspy' Alıntı: Genelde oryantal ve 9/8 çalarım ,ona göre istek yapsınlar,yabancı isimli çalgıdan anlamam Genişletmek için tıkla ... O zaman sana gelsin abim. Şarkının güzelliği senin, sözleri hak edenin olsun
Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 23,230 66 23 Eyl 2021 #31 Adem Helvacı' Alıntı: O zaman sana gelsin abim. Şarkının güzelliği senin, sözleri hak edenin olsun Genişletmek için tıkla ... Geldi geldi ,hadi konuyu dağıtmayayım admin kızmasın neme lazım
Adem Helvacı' Alıntı: O zaman sana gelsin abim. Şarkının güzelliği senin, sözleri hak edenin olsun Genişletmek için tıkla ... Geldi geldi ,hadi konuyu dağıtmayayım admin kızmasın neme lazım
Çevrimdışı Adem Helvacı Süper Üye 17 Şub 2017 24,244 52 23 Eyl 2021 #32 teraspy' Alıntı: Geldi geldi ,hadi konuyu dağıtmayayım admin kızmasın neme lazım Genişletmek için tıkla ... Gıcığım admine
teraspy' Alıntı: Geldi geldi ,hadi konuyu dağıtmayayım admin kızmasın neme lazım Genişletmek için tıkla ... Gıcığım admine
Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 23,230 66 23 Eyl 2021 #33 Adem Helvacı' Alıntı: Gıcığım admine Genişletmek için tıkla ... Susma hakımı kullanıyorum mübarek