- 23 Kas 2017
- 20,960
Elektrik gidip gelmesi sonucu eprom uçmuş olabilir.arkadaş yazılımdan falan bir şey anlamaz düğmeden açar kapar sadecene türk malı uydu alıcısı sonuç kalitesiz malzeme kalitesiz işçilik sonuç bu
Elektrik gidip gelmesi sonucu eprom uçmuş olabilir.arkadaş yazılımdan falan bir şey anlamaz düğmeden açar kapar sadecene türk malı uydu alıcısı sonuç kalitesiz malzeme kalitesiz işçilik sonuç bu
Türk malı demeyelim de ,"Türklerin yaptırdığı çin malı uydu alıcısı" daha iyi olurarkadaş yazılımdan falan bir şey anlamaz düğmeden açar kapar sadecene türk malı uydu alıcısı sonuç kalitesiz malzeme kalitesiz işçilik sonuç bu
ülkede nerdeyse yerli üretim yok denecek kadar az, vestel yerli deniyor onunda telefon işlemcileri yurt dışından diye biliyorum, belkide ben yanlış biliyorumdur tv panelleri hiç söylemiyorumTürk malı demeyelim de ,"Türklerin yaptırdığı çin malı uydu alıcısı" daha iyi olur
vestel-arçelik-beko yerli malı diye alıyorsun çoğu ürün pr.c de yaptırılmış.fakat yabancı markalarda artık pr.c de yaptırıyor çin bu işte merkez oldu önemli olan kaliteli parça ve kaliteli işçilik ile yapılması.yerli malı diye eskiden okullarda haftası olurdu ceviz badem vs getirildik şimdi onlar bile ithal.ülkede nerdeyse yerli üretim yok denecek kadar az, vestel yerli deniyor onunda telefon işlemcileri yurt dışından diye biliyorum, belkide ben yanlış biliyorumdur tv panelleri hiç söylemiyorum