K
kabus22
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Günümüzde bakıyorum 4K 8K almış başını gidiyor, lakin içindeki uydu alıcı özellikleri 5 para etmez
bence DE bu konu kilitlenmeliydi
konuyu ilk okudugumda bende aynisini düsündüm,aciklama yok ,bilgi yok, ilgili bir konunun altina fikrini yorum olarak paylasabilirdi.Ramazan kovalıyacak beni sonunda selim
durup dururken kırmızı ışıkta kalması ilğinç, acaba elektirik kesinsiti gibi bir şey sonucu bir problemmi çıktı yoksa yazılım yükleme yapmak isterkenmi olduarkadaşın vestel dahili uydu alıcısını ben beğenmediğim için (arkadaşa yetiyordu)adama hıremco cihaz aldırdım ama oda garantisi biter bitmez kırmızı ışıkta kaldı adama rezil olduk.
arkadaş yazılımdan falan bir şey anlamaz düğmeden açar kapar sadecene türk malı uydu alıcısı sonuç kalitesiz malzeme kalitesiz işçilik sonuç budurup dururken kırmızı ışıkta kalması ilğinç, acaba elektirik kesinsiti gibi bir şey sonucu bir problemmi çıktı yoksa yazılım yükleme yapmak isterkenmi oldu
doğrudur, bende piko da böylebir sorun yaşamıştım , en sonunda eskiciye 20 tl ye verdim cihazı kumandası sağlamdı eskici sırf o yüzden aldı sanırımarkadaş yazılımdan falan bir şey anlamaz düğmeden açar kapar sadecene türk malı uydu alıcısı sonuç kalitesiz malzeme kalitesiz işçilik sonuç bu