T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Kargoya vermediler kaç gün oldu gelsede incelesem 

Senden önce aldım neye göre kargoya veriyorlar haksızlık buBenimkini göndermişler bugün.
Ben sendikalıyım.Senden önce aldım neye göre kargoya veriyorlar haksızlık bu![]()
Tüm üyelerimizin kullanıcı deneyimlerini merakla bekleriz. @TC Yıldırım üstad sanırım Eclk17 daha önce deneyim konusu açacak.Ben sendikalıyım.![]()
Konu açılırsa iyi olur beni yükten kurtarmış olurTüm üyelerimizin kullanıcı deneyimlerini merakla bekleriz. @TC Yıldırım üstad sanırım Eclk17 daha önce deneyim konusu açacak.![]()
Olmaz öyle kolaya kaçmak. Herkesten bekliyoruz, herkes inceleme yapacak.Konu açılırsa iyi olur beni yükten kurtarmış olur![]()
Havalar ısındı PC başı çekilmiyor yapılacak çok iş var hep yarın yaparım diyorumOlmaz öyle kolaya kaçmak. Herkesten bekliyoruz, herkes inceleme yapacak.![]()
![]()
Şaka bir yana hepinizin yorumu değerli. Belki bir deneyimde dikkatten kaçan bir konu bir başkasının deneyiminde ortaya çıkar.![]()
Az "Evet Arkadaşlar" lı çok deneyimli şöyle kıyak bir inceleme videosu isteriz de isteriz.Havalar ısındı PC başı çekilmiyor yapılacak çok iş var hep yarın yaparım diyorum![]()
YouTube diyorsun daha çok beklerler keyfim gelince bişeyler atarım boşa kürek çekmek bana ters. Abone olmak ücretsiz iki tık içerik üretmek 2-3 Saat alıyor emeğe saygı yoksa bende yokumAz "Evet Arkadaşlar" lı çok deneyimli şöyle kıyak bir inceleme videosu isteriz de isteriz.![]()
Yani o topa hiç girilmez diyorsun. Bütün hayallerim suya düştü.YouTube diyorsun daha çok beklerler keyfim gelince bişeyler atarım boşa kürek çekmek bana ters. Abone olmak ücretsiz iki tık içerik üretmek 2-3 Saat alıyor emeğe saygı yoksa bende yokum![]()
Kedicikler kuçukuçular senin YouTube kanalı patlar onlar yeterYani o topa hiç girilmez diyorsun. Bütün hayallerim suya düştü.![]()
Senden anca o olur mu diyorsun? Ürün inceleme ya da yazılım kanalı açılmaz mı?Kedicikler kuçukuçular senin YouTube kanalı patlar onlar yeter![]()