T
TC Yıldırım
Kayıtsız / Doğrulanmamış
Kargoya vermediler kaç gün oldu gelsede incelesem
Senden önce aldım neye göre kargoya veriyorlar haksızlık buBenimkini göndermişler bugün.
Ben sendikalıyım.Senden önce aldım neye göre kargoya veriyorlar haksızlık bu
Tüm üyelerimizin kullanıcı deneyimlerini merakla bekleriz. @TC Yıldırım üstad sanırım Eclk17 daha önce deneyim konusu açacak.Ben sendikalıyım.
Konu açılırsa iyi olur beni yükten kurtarmış olurTüm üyelerimizin kullanıcı deneyimlerini merakla bekleriz. @TC Yıldırım üstad sanırım Eclk17 daha önce deneyim konusu açacak.
Olmaz öyle kolaya kaçmak. Herkesten bekliyoruz, herkes inceleme yapacak.Konu açılırsa iyi olur beni yükten kurtarmış olur
Havalar ısındı PC başı çekilmiyor yapılacak çok iş var hep yarın yaparım diyorumOlmaz öyle kolaya kaçmak. Herkesten bekliyoruz, herkes inceleme yapacak.
Şaka bir yana hepinizin yorumu değerli. Belki bir deneyimde dikkatten kaçan bir konu bir başkasının deneyiminde ortaya çıkar.
Az "Evet Arkadaşlar" lı çok deneyimli şöyle kıyak bir inceleme videosu isteriz de isteriz.Havalar ısındı PC başı çekilmiyor yapılacak çok iş var hep yarın yaparım diyorum
YouTube diyorsun daha çok beklerler keyfim gelince bişeyler atarım boşa kürek çekmek bana ters. Abone olmak ücretsiz iki tık içerik üretmek 2-3 Saat alıyor emeğe saygı yoksa bende yokumAz "Evet Arkadaşlar" lı çok deneyimli şöyle kıyak bir inceleme videosu isteriz de isteriz.
Yani o topa hiç girilmez diyorsun. Bütün hayallerim suya düştü.YouTube diyorsun daha çok beklerler keyfim gelince bişeyler atarım boşa kürek çekmek bana ters. Abone olmak ücretsiz iki tık içerik üretmek 2-3 Saat alıyor emeğe saygı yoksa bende yokum
Kedicikler kuçukuçular senin YouTube kanalı patlar onlar yeterYani o topa hiç girilmez diyorsun. Bütün hayallerim suya düştü.
Senden anca o olur mu diyorsun? Ürün inceleme ya da yazılım kanalı açılmaz mı?Kedicikler kuçukuçular senin YouTube kanalı patlar onlar yeter