Extra yedek olarak alsam mı diye düşünmüyor değilim hani.Vallahi ihtiyacı olan kaçırmasın.
2. Slotu boş olanlar kesinlikle alıp atsın bu fiyatlar daha ele geçmez.
Zararı olmaz al at kenara ilerde lazım olur kullanman şart değil.Ben de alsam mı diye düşünmeye başladım şu an. Dizüstünde boş bir m2 ve hdd slotu var. Elimde 480 gb boş bir ssd mevcut. Bunu da alıp ikisini de mi taksam acaba.
Almışın 3 ay sonra iyiki almışım dersinBen alana kadar 15 taneden 1 tane kalmış, fiyat 1492 ye çıkmış.
1 tane alabildim 1102.92 denk geldi. Akşam akşam masrafa soktunuz beni.
Şimdi baktım, 1702,72 olmuş. Stok 2.Amazon da şaşırdı fiyatı bi çıkartıyor bi indiriyor
Satıldıkca zam mı olur koskoca Amazon yahu
Stok bittikçe ekleyip ekleyip zam yapıyor ..
Bireysel kullanıcılardan da bunları takip edip sonra sarı sitede piyasa fiyatının üzerinde ilan açanlar var.Şimdi baktım, 1702,72 olmuş. Stok 2.
Bizim küçük esnaf bu hale getiriyor buraları. Bireysel kullanıcı yarım saat içinde almaz 15 tane.
İyice Psikopata bağlamış AmazonStok 1, 1055,94 tl.
Vallahi elim gidip duruyor ama takacak makinam yok.!Stok 1, 1055,94 tl.
Seni etkilemiyor 3K olsa bile lazımsa alırsınVallahi elim gidip duruyor ama takacak makinam yok.!
Atayım bir köşeye dursun mu.?
o konuda gözüm karadır lazımsa alınacak parası umrunda olmaz.Seni etkilemiyor 3K olsa bile lazımsa alırsın
Başkan' da bunu söylüyorsa biz ölmüşük, biz bitmişik.o konuda gözüm karadır lazımsa alınacak parası umrunda olmaz.
Dolar bazında maaşlar fena çuvalladı ufak tefek hesaplar yapmak zorunda kalıyorum.