Domestos
Süper Üye
- 3 Tem 2018
- 4,206
- 51
Ben daha oraya gelemedim abi... Nasipse, önümüzdeki hafta yatacak ilk mayışım...Sonra evdekilere anlatabilirsen anlat "zam almadık,külliyen yalan" diye
Ben daha oraya gelemedim abi... Nasipse, önümüzdeki hafta yatacak ilk mayışım...Sonra evdekilere anlatabilirsen anlat "zam almadık,külliyen yalan" diye
Aaaa,tam da bizim Aydın'a geleceğimiz haftaaaaaaBen daha oraya gelemedim abi... Nasipse, önümüzdeki hafta yatacak ilk mayışım...
Başım üstünde yeriniz var abi. ?Aaaa,tam da bizim Aydın'a geleceğimiz haftaaaaaa
Bizim apartmana da komşu pozitif,8.ci katta ,ama biz tam tersi asansörü kullanmıyoruz ,merdiveni trabzanları tutmadan yavaç yavaş çıkıyoruz,4.cü kattayız.Yani bize "asansörü kullanmayın" dendi ,gerçi komşular evden dışarı çıkmıyorlar ama önlem açısından şimdilik asansöre binmiyoruz.El hijyeni, maske ve temizlik üçlüsüne harfiyen uyuyoruz. Misafirliğe gitmiyoruz ve misafir de kabul etmiyoruz. Beslenmeye dikkat ediyoruz. Marketten gelen ürünleri dezenfektanlı mendille silip, pazardan aldığımız malzemelerin poşetlerini değiştirip dolaba o şekilde yerleştiriyoruz. Bunlardan başka önlem alınamaz sanırım.
Bizim de alt komşu pozitifmiş. Balkonda telefonla konuşurlarken duydum ailecek evdeler. Site yönetiminin haberi var mı bilmiyorum ama bizim bloğun kapısında yazı dahi yok. Bilgimiz olsa iyi olmaz mıydı? Merdiveni kullanıyorduk artık asansöre biniyoruz.
Asansörler her zaman riskli alanlar. Fakat alt komşular bazen kapıyı açıyorlar sanırım çöpü çıkarıyorlar, bir de dün akşam kapıya çıkmışlar alt kattaki komşularla konuşuyorlardı. Böyle olunca merdiven işini bıraktık. Kimin virüse yakalanacağı belli değil garantisi yok ama dikkatli olmakta fayda var.Bizim apartmana da komşu pozitif,8.ci katta ,ama biz tam tersi asansörü kullanmıyoruz ,merdiveni trabzanları tutmadan yavaç yavaş çıkıyoruz,4.cü kattayız.Yani bize "asansörü kullanmayın" dendi ,gerçi komşular evden dışarı çıkmıyorlar ama önlem açısından şimdilik asansöre binmiyoruz.
Çin kendi aşısı iyi olsa dışardan aşı almazdı
Var bi hinlik bu işte
Bunla ilgisi yok hinlik olarak düşünme her ülke satın alacak çin aşısı baktığında en basit aşı pasif virüs bilindik daha önce pek çok aşıda kullanılmış yöntem diğer firmaların aşıları yenilikçi rna aşılar onlardan da korkma ama illa birşeyden korkcam çip hinlik falan diyorsan o Çin değilÇin kendi aşısı iyi olsa dışardan aşı almazdı
Var bi hinlik bu işte
Bunla ilgisi yok hinlik olarak düşünme her ülke satın alacak çin aşısı baktığında en basit aşı pasif virüs bilindik daha önce pek çok aşıda kullanılmış yöntem diğer firmaların aşıları yenilikçi rna aşılar onlardan da korkma ama illa birşeyden korkcam çip hinlik falan diyorsan o Çin değil
Hocam o haberi gördüm de Çinli özel bir şirket almış o aşıları galiba kâr elde etmek için üstüne küçük bir pay koyup satacaklar daha Çin hükümeti onaylamamış o aşıyı. Kendi Sinovac aşılarını da şu ana kadar asker, sağlık görevlisi vs. 1 milyon kişiye vurmuşlar deniyor ne kadar doğrudur bilmiyorum ama. Bu Çin aşısının koruması diğerleri kadar yüksek olmayabilir tam 3.faz test sonuçlarını ertelemişler belki bekledikleri kadar etkili olmadı aşı. %50 nin üzerinde demişler ama diğer aşıların yanında yine nispeten zayıf gözükebilir.Çin kendi aşısı iyi olsa dışardan aşı almazdı
Var bi hinlik bu işte