Corona Virüsü ve Aliexpress

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
42
TV box aldım 20 gündür gonderilmiyor virüs ve tatil nedeniyle çalışmıyorlar ne zaman çalışmaya başlayacaklar belli değil gibi
aldıgınız cıhaz fıyatı 3-4 ay oncesıne göre uygunmuydu?
bırde satıcı ıle ıletısıme gectınız mı? ne dıyorlar bı acıklama yapmaları gerekır en azından

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,535
çinlilerde durumun farkındalar.. cogu urunde baya indirim var. yazın bakıp almaya nıyetlendıgım fakat fıyatı bakımından alamadıgım cogu urunde neredeyse %70 indirim yapmışlar
Abi demin haberlerde çıktı cüro bakımından ve ekonomi bakımından bayağı zarardayız diyorlar.

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,531
53
Sevgili catres catres saticinin sana gonderdigi aciklamanin bire bir aynisini ist uni. den bir prof. yaptı. Virusler yasamak icin canli organizmaya ihtiyac duyarlar kargo posetine urune bulasan virus 1 bilemedin 2 saat sonra ölür O sebeple Turkiye Cinden canli hayvan ithalatini durdurdu

sanko86 Çevrimdışı

sanko86 

Süper Üye
28 Ocak 2020
1,377
39
Virüsler canlı üzerinde yaşar o yüzden kargolar çok korkutucu düzeyde değil ama bazı deneylerde ilginç sonuçlar elde ediliyor.Bunu iyi araştırmak lazım.Asla risk yok demek bence zor.

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
42
Sevgili catres catres saticinin sana gonderdigi aciklamanin bire bir aynisini ist uni. den bir prof. yaptı. Virusler yasamak icin canli organizmaya ihtiyac duyarlar kargo posetine urune bulasan virus 1 bilemedin 2 saat sonra ölür O sebeple Turkiye Cinden canli hayvan ithalatini durdurdu
Valla şu vergiler geldiğinden beridir alışveriş yapmıyodum AliExpressten. Şimdi birde bu virüs hortladı. Hiç risk almamak lazım ??

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
Şubat ayı Çin Yılbaşı ayıdır!!
sanırım bu sene FARE yılına girdiler:kiskis

Ocak ortasın dan başlayarak/Şubat/Mart sevkiyatları her zaman gecikmeli olur!
Şimdi benim de bir siparişim olacak,Mart sonunu bekliyorum,zaten ürün de çok yeni
çıktı hatta tam satışı da başlamadı,dolayısıyla bir süre bekleyeceğim

Ancak virüsle alakası ne kadar onu bilemiyorum yaw:hmm

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,535
Şubat ayı Çin Yılbaşı ayıdır!!
sanırım bu sene FARE yılına girdiler:kiskis

Ocak ortasın dan başlayarak/Şubat/Mart sevkiyatları her zaman gecikmeli olur!
Şimdi benim de bir siparişim olacak,Mart sonunu bekliyorum,zaten ürün de çok yeni
çıktı hatta tam satışı da başlamadı,dolayısıyla bir süre bekleyeceğim

Ancak virüsle alakası ne kadar onu bilemiyorum yaw:hmm
Abi temas felan olursa diyerekten heralde düşünsene adam paketlerken ağzına dokunuyor felan.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,497
yaw böyle şeylerle bulaşırmı:kiskis

ülen diyorum,bu işte bir şeytanlıkmı var acep,örneğin Mr.Trump çok fena takmış Çin lilere
ve her seferin de herif tokat yedi,bir türlü baş edemiyor Çin lilerle,virüs mirüs filan yaratıp da
heriflerimi bitirmekmi istiyor ne:haha

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,535

ülen diyorum,bu işte bir şeytanlıkmı var acep,örneğin Mr.Trump çok fena takmış Çin lilere
ve her seferin de herif tokat yedi,bir türlü baş edemiyor Çin lilerle,virüs mirüs filan yaratıp da
Valla siyaset gibi olmasın ama bir kaç kişi dedi amerikanın bir oyunudur diye bakalım artık zaman gösterecek neler olduğunu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Leame Bu trump mıdır nedir herkeze çatıyor ya Tommy Vercetti sanıyor kendini yimkin emmi :haha1:haha1:haha1

Geri
Üst Alt