Corona Virüsü ve Aliexpress

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,751
6 paket siparişim çinden yardıra yardıra TR geliyor. ( içime kurt düşürdünüz )

Baktınız benden uzun süre ses yok buaralar size emanet :hihi

Saka bıryana bana bırsey olsa forum dırek kapanır ( Tum yonetım bılgılerı,hostıng,domaın ) sadece ben bılıyorum. :haha

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,489
6 paket siparişim çinden yardıra yardıra TR geliyor. ( içime kurt düşürdünüz )

Baktınız benden uzun süre ses yok buaralar size emanet :hihi

Saka bıryana bana bırsey olsa forum dırek kapanır ( Tum yonetım bılgılerı,hostıng,domaın ) sadece ben bılıyorum. :haha
Şu durumda Çin'den sipariş almak büyük cesaret hocam , valla ben almazdım ?

smili72 Çevrimdışı

smili72 

Süper Üye
6 Mar 2018
1,531
53
Bulasmami urun saticidan cikip bize ulasana kadar zibil tane cinlinin eli degiyor. Valla benim vovadan son 4 tisort sweatshirt siparisim kalmisti almamayi dusunuyorum geri gitsin uygulamasini da telefondan sildim :hih

sanko86 Çevrimdışı

sanko86 

Süper Üye
28 Ocak 2020
1,377
39
Bundan yıllar önce simpson çizgi filminde çin'den gelen bir kargo ile bir virüsün bulaştığı konu alınıyor.Bu çizgi film için bir çok konuyu önceden tahmin ettiği ile ilgili bir çok konuyu okumanız mümkün.

Tedbirli olmakta yarar görüyorum.Malum virüs denilen illet yayılabilen ve nasıl yayıldığı bilinemeyen bir illet.

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
42
Dün bi satıcıdan aldığım cevap ?

Dear customer, please don't worry about your shopping. You may refer to latest clarification of WHO that packages from China are not at risk of contracting Coronaviruses since the virus do not survive long on objects (link available at: ). Please rest assured of the safety of our packages.

sanko86 Çevrimdışı

sanko86 

Süper Üye
28 Ocak 2020
1,377
39
Virüsler dış ortamda yaşayamıyor ama risk almak mı hayır ?‍♀️

catres Çevrimdışı

catres 

Süper Üye
26 May 2018
1,459
42
çinlilerde durumun farkındalar.. cogu urunde baya indirim var. yazın bakıp almaya nıyetlendıgım fakat fıyatı bakımından alamadıgım cogu urunde neredeyse %70 indirim yapmışlar

Sefa06 Çevrimdışı

Sefa06

Aktif Üye
24 Haz 2018
142
TV box aldım 20 gündür gonderilmiyor virüs ve tatil nedeniyle çalışmıyorlar ne zaman çalışmaya başlayacaklar belli değil gibi

Geri
Üst Alt