Ben linux kullandığımdan 1998den beri bilgisayarlarımın hiç birisi çökmedi daha ,ama güzel anlatım ,eline sağlık ,window$'çular için lazım olacaktır muhtemelen
Bu arada bende usb bellekte yanımda taşıyorum bilgisayarımı ,tüm şifrelerim içinde,acil durumda bir internet kafeye giderek kullanıyorum
Ben yanımda usb-pc taşıyorum,linux olduğundan her türlü pcde açılıyor rahatlıkla ,üstelik daha güvenli ,androidin hiç bir ürününe güvenmem umut
Ben linux kullandığımdan 1998den beri bilgisayarlarımın hiç birisi çökmedi daha ,ama güzel anlatım ,eline sağlık ,window$'çular için lazım olacaktır muhtemelen
Bu arada bende usb bellekte yanımda taşıyorum bilgisayarımı ,tüm şifrelerim içinde,acil durumda bir internet kafeye giderek kullanıyorum
Ben de Hiren's Boot CD kullanıyordum genelde.
Bir zamanlar Acronis True Image ile yedek alıyordum disklerde.
Windows çökmemiştir ,android boot ayarını kendine göre yapmıştırr ,yani pc çalıştığında android açılır ama win boot bozulduğu için açılmaz ,ama sağlamdır benceBende android kurayım derken windows 7 yi çökerttim bana kurtarmaktan ziyade komple başlangıç onarım yapacak program lazım