Cami yanında ev alanlardan biriyim hatalı seçim olduğunu anladım ama geç oldu Başkan..Benim gibi vardiyalı çalışıyorsanız Park, Okul, Cami yanından ev bakmayın.
benim de evin karşısı okul ama cephe ters durum çok vahim değil.Cami yanında ev alanlardan biriyim hatalı seçim olduğunu anladım ama geç oldu Başkan..
Evin yarısı yada tamamı camiye gidiyor bugün bu cami küçük yetmiyor büyüteceğiz deseler ev gitti
Okul cami gibi yerlerin yanından ev alınmaz imar planlarına bakın öyle alın yola giden evlerde oluyor..
Ülkede cami sorunu var adım başı bir cami her gün cami açılışları yeni camiler yapılıyor, diyanete fazla bütçe aktarılıyor..benim de evin karşısı okul ama cephe ters durum çok vahim değil.
okul müdürüne birkaç defa ricacı olduk. böyle böyle hoparlörü biraz kısalım okulun içinde duyulacak kadar diye.
anlamak istemiyor illa 2 mahalle öteden duyulması şartı var gibi olmaz diyor.
sorsan eğitimci....
Camileri devlet değil millet topladığı paralarla yapıyor. Yurtdışında veya yurtiçinde yapılan özel birkaç cami hariç durum bu çamlıca cami vs.Ülkede cami sorunu var adım başı bir cami her gün cami açılışları yeni camiler yapılıyor, diyanete fazla bütçe aktarılıyor..
Bu kadar cami açacakların 3-5 fabrika açsalar ama nerde 20 yıldır iktidarda olan parti sadece mevcut fabrikaları satıyor..
Mal mülk kalmadı devlette kasa boş para yok $ € aldı başını gitti yatırım yok üretim yok parayı betona gömdüler,
yandaşların ceplerini doldurdular şimdi hiç birşey olmamış gibi s...rip gidecekler Başkan .
Camilerin %99’u hayırsever şirketler tarafından yapılıyor. Bir miktarı da halktan toplanan paralar falan deniliyor da geneli şirket. Zira cuma çıkışında toplanan paralarla falan olacak iş değil o. Zaten taş çatlasın 3 saf oluyor 100 caminin 99’unda.Camileri devlet değil millet topladığı paralarla yapıyor. Yurtdışında veya yurtiçinde yapılan özel birkaç cami hariç durum bu çamlıca cami vs.
Doğru dediniz 20 yıldır devlet hazinenin parasını malını mülkünü satmaktan dağıtmaktan başka bir şey yapmıyor..Camileri devlet değil millet topladığı paralarla yapıyor. Yurtdışında veya yurtiçinde yapılan özel birkaç cami hariç durum bu çamlıca cami vs.