Çoban Kardeşimiz Osman'dan Size Selam Var

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Masum bakışlı aslan parçası Allah yardımcısı olsun. Aleyküm selam.
Ormancılarla karşılaştık dün. Elimizde kameralar kayıt yapıyoruz vs adamlar da langır lungur ağaç kesiyorlardı, önce bir tedirginlik oldu, meğerse orman bakanlığının açtığı ihale ile önceden belirlenmiş yaşı ileri ağaçları kesiyorlarmış yeni dönemin tohumlaması yapılması adına. (Artık bizi mi yediler bilmiyorum ama neyse )

Ateş başında kayıt dışı sohbet ettik biraz. İlteriş Yılmaz İlteriş Yılmaz beni zorla götürüyor gibi olsa da Doğamız harikulade gerçekten ?

Çok yakında size ateş başından, odun ateşinde demlenmiş çaylarımızla sesleniriz :kiskis

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sadece Osman'a değil, Osman gibi olan tüm güzelliklere selam olsun. Toroslarda öyle ne çocuklarımız var maşallah ama bizde sosyal devlet olmayınca, ellerinden tutulmuyor. Bizim köylümüz, anadolu halkımız harikadır... Her zaman iddia ederim, Türkiye yeryüzünün cennetidir ama bu cennet vatan bir türlü gözleri doymayan, satılmış insanlar tarafından cehenneme çevriliyor... O yüzden avrupayı, balkanları gezmeden önce, güzel yurdumu gezdim... Halende gezmeye doyamıyorum...
Güzel günler göreceğiz hocam az kaldı :ok

osmanke Çevrimdışı

osmanke 

Süper Üye
13 Tem 2021
3,130
60
Bu doğal yaşamdaki insanlarımız olmasa bizler yaşamımızı nasıl sürdürebiliriz herşey bir bütün bağlantılı tıpkı bir tv,de nasıl,ki bir ekran bir led bir besleme olmassa o tv çalışmassa insan,da böyledir köylümüz çalışacak üretecek şehirlerde,ki diğer insanlarda bu üretileni alıp yaşam unsurunu devam ettirecek atamız boşuna dememiş köylü milletin efendisidir diye onlar bizim canlarımızdır her birimizin mutlaka bir yakını vardır köyde bu işlerle uğraşan tüm canlarımıza selam olsun.

44781367_1960908593954712_629456693071183872_n.jpg

5ee3088755428718b464c70e.jpg

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bu doğal yaşamdaki insanlarımız olmasa bizler yaşamımızı nasıl sürdürebiliriz herşey bir bütün bağlantılı tıpkı bir tv,de nasıl,ki bir ekran bir led bir besleme olmassa o tv çalışmassa insan,da böyledir köylümüz çalışacak üretecek şehirlerde,ki diğer insanlarda bu üretileni alıp yaşam unsurunu devam ettirecek atamız boşuna dememiş köylü milletin efendisidir diye onlar bizim canlarımızdır her birimizin mutlaka bir yakını vardır köyde bu işlerle uğraşan tüm canlarımıza selam olsun.

44781367_1960908593954712_629456693071183872_n.jpg

5ee3088755428718b464c70e.jpg
Eyvallah Güzel yürekli insan ?

Puzik Çevrimdışı

Puzik 

Süper Üye
9 Ara 2020
1,305
Aleykümselam Osman kardeşim,sanada selam olsun Başkentten… Umuyorum bir gün bizlerde o güzel köylerden birine yerleşip ev ve ufak bir bahçe alabiliriz. Şehirlerin tadı yok, asla köyünü ve yaptığın işi küçümseme,küçümsettürme. Okumak ve çalışmak dışında (idealin olan mesleği köyünde yapamazsan yada imkanı yoksa) şehirde yaşama hayalleri kurma bu sana tavsiyem. Siz olmasanız biz burada açız, en büyük Türk Atatürk’ün köylü için söylediği o güzel sözü benimse,asla unutma!

Geri
Üst Alt