Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Dernek faaliyetleri ne durumda?
şampiyon olmayalım ama aziz gitmesin onlardan abi. bunu diyen çok insan bulurum )Fenerliler sizin için ''Bu sene Şampiyon olamazlar'' diyor. Ne diyorsunuz?
Yaa abi Fenerli arkadaşlarımız şampiyonluktan ümitlerini kestiği için GS olmasında kim olursa olsun modundalar ama boşuna heveslenmesinler 21. şampiyonluk gelecekFenerliler sizin için ''Bu sene Şampiyon olamazlar'' diyor. Ne diyorsunuz?
Yaa abi Fenerli arkadaşlarımız şampiyonluktan ümitlerini kestiği için GS olmasında kim olursa olsun modundalar ama boşuna heveslenmesinler 21. şampiyonluk gelecek
Beşiktaşlılar da 'Cimbom hayatta Şampiyon olamaz'' diyor, Özellikle tarık uğur çok konuşuyor bu konuda bak benden duymuş olma sakın
Bu arada şaka bir yana da, Beşiktaş şampiyon olur falan diyenler vardı ama o acaba aylar öncemiydi
Beşiktaş'ında hala şansı var 4 takım arasında geçiyor şampiyonluk yarışı durum şu abi
Başakşehir 59 puan
Galatasaray 57 puan
Beşiktaş 56 puan
Fenerbahçe 54 puan
6 hafta kaldı ligin bitimine
Şampiyooooon Beşiktaş!!!Beşiktaşlılar da 'Cimbom hayatta Şampiyon olamaz'' diyor, Özellikle tarık uğur çok konuşuyor bu konuda bak benden duymuş olma sakın
Bu arada şaka bir yana da, Beşiktaş şampiyon olur falan diyenler vardı ama o acaba aylar öncemiydi
Dolar ne kadar oldu dersem, Google dan bakmadan onu da cevaplayabilirmisinTrabzonspor 5. sırada 45 puanı var
Cevaplayabilirim abi çünkü daha yeni yurt dışı sipariş verdim , verdiğimde 4.10 duDolar ne kadar oldu dersem, Google dan bakmadan onu da cevaplayabilirmisin
O zaman 6 kere 8?Cevaplayabilirim abi çünkü daha yeni yurt dışı sipariş verdim , verdiğimde 4.10 du
Ondan hiç anlamıyorum abi yaa Bitcoin felan diyorlar sadece adını biliyorum vallaO zaman 6 kere 8?
Ahahahahaha verecek cevap bulamayınca sürekli bunu soran biri vardı hatırlamadım kim olduğunu şu an
Tebrik ederim kardeşimi yani gündemi sıkı takip ediyorsun.
Bence sen kripto para işine el at
İlgi alanına girmemiş yoksa senin elinden kaçmadı benceOndan hiç anlamıyorum abi yaa Bitcoin felan diyorlar sadece adını biliyorum valla