next alıncaksa gold serisi ne iyisidir onu tavsiye ederim.[SUP]Next alın geçin derim ben.. [/SUP]
Rica ederim. Yükselticiyi aldıysanız uydu alıcınıza yakın olsun.Bilgilendirme için teşekkür ederim
2 tv var sadece turksat var çanak boyunu bilmiyorum ama çatıdaki diğerleri ile aynı yani küçük veya büyük ölçülerini bilmiyorum 1 sene önce takıldı 2 li lnb 1 senedir problem yoktu sadece arasıra beyaz TV ve fox TV yayınında bozulma oluyordu ama çevremde genelde bu problem var izmirde oturuyorum
Sinyal güçlendirici almış bulundum ama çanakta problem yok daha önce uyducu ayarlamıştı cihaz ile en azından bana sorun çıkaracak bir ürün olmasın tek isteğim bu cevabınız için teşekkür ederim
Elinizde şifreli yayın çözen cihazınız varsa 13,19,23 uyduları iyidir,19 merkez yaparak 23 ve 16 yı yanlara takabilir sinizUydu çanak işleri ile 2005 yıllarında çok uğraştım skystar 2 tv kartım vardı şimdi lnb için araştırken lnb aparatı ile 2 veya 3 uydu izleme imkanı olduğunu gördüm şu problemi bir halledeyim boş kalınca ona bakacağım nasıl yapabilirim diye
İzmirin neresindesin sevgili bicer79 ,Gaziemir apartmanda kurulu merkezi sistemde belirttiğin kanallarda asla sıkıntı yok,Bayındırda köyde biri motorlu ,diğeri sabit 3 uydulu(tek çanakta 3 uydu) ki ikiside 90lık ofsettir,yinede kırılma olmuyor ,bana kalsa takılı LNB frekans sızdırıyor ,sinyal kuvvetlendirici kim taktı acaba ,üstelik 42 derece Türksat uydusunaBilgilendirme için teşekkür ederim
2 tv var sadece turksat var çanak boyunu bilmiyorum ama çatıdaki diğerleri ile aynı yani küçük veya büyük ölçülerini bilmiyorum 1 sene önce takıldı 2 li lnb 1 senedir problem yoktu sadece arasıra beyaz TV ve fox TV yayınında bozulma oluyordu ama çevremde genelde bu problem var izmirde oturuyorum
Sinyal güçlendirici almış bulundum ama çanakta problem yok daha önce uyducu ayarlamıştı cihaz ile en azından bana sorun çıkaracak bir ürün olmasın tek isteğim bu cevabınız için teşekkür ederim
Bahsettiğin kanallar sinyal bakımından en zayıf kanallardır. Uydu anten ayarı yaparken genelde bu kanallara göre ayar yapılır.Bugün kontrol edicem sonucu yazarın buraya lnb bozuk ise hangi marka önerirsiniz. Kaliteli lnb uydu sinyaline etkisi oluyor mu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mesela bende fox ile beyaz TV genelde problem sinyal gidiyor arasıra