Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,799
%91 nemin olduğu yerde serinlik mi olur muş.Geminin bacasına çık ,suya at kendini ,gece serin olur
%91 nemin olduğu yerde serinlik mi olur muş.Geminin bacasına çık ,suya at kendini ,gece serin olur
Hele at da gör bak ,nasıl olurmuş ,%91 nem ne ki ,deniz suyundan%91 nemin olduğu yerde serinlik mi olur muş.
Deniz de %100 nemHele at da gör bak ,nasıl olurmuş ,%91 nem ne ki ,deniz suyundan
Yav ahmet senin yüzünden hanımdan yedim fırçayı (sesli güldüm ondan) ,denize girdiğinde nem mi oluyor güneyde ,bizim ege'de olmuyor nem deniz içindeDeniz de %100 nem
Abim sen hiç duş alıp 1dakika sonraYav ahmet senin yüzünden hanımdan yedim fırçayı (sesli güldüm ondan) ,denize girdiğinde nem mi oluyor güneyde ,bizim ege'de olmuyor nem deniz içinde
Ben hiç "yüzerken terleme"dim ,nasıll oluyor o "yüzerken terlemek"Abim sen hiç duş alıp 1dakika sonra
Terlemeye (nemlenmeye) başlandı mı.
Bizim burda böyle.
yüzerken bile terliyoruz.
Nasil bir memleket anlamadım ki.
Boğaz köprüsü daha serin olmaz mıGeminin bacasına çık ,suya at kendini ,gece serin olur
Tecrübe konuşuyorBoğaz köprüsü daha serin olmaz mı
Adana'dan ,İstanbul'a mı gelsin ,serinlemeye ,hem köprüde ne işi var ,denize girmeli serinlemek içinBoğaz köprüsü daha serin olmaz mı
Geceye katılıyorum ama amaGeminin bacasına çık ,suya at kendini ,gece serin olur
Uçaktan atlamak damdan atlamak aynı değil emmiAdana'dan ,İstanbul'a mı gelsin ,serinlemeye ,hem köprüde ne işi var ,denize girmeli serinlemek için
Bu nerden çıktı şimdi ,uçak diye kim dedi ki, mubarekGeceye katılıyorum ama ama
Uçaktan atlamak damdan atlamak aynı değil emmi
Para olsa abi zevkli oluyor paraşüt atlama belli mesafeye yüzer gibi gitmekBu nerden çıktı şimdi ,uçak diye kim dedi ki, mubarek