Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 23,381
%91 nemin olduğu yerde serinlik mi olur muş.Geminin bacasına çık ,suya at kendini ,gece serin olur![]()
%91 nemin olduğu yerde serinlik mi olur muş.Geminin bacasına çık ,suya at kendini ,gece serin olur![]()
Hele at da gör bak ,nasıl olurmuş ,%91 nem ne ki ,deniz suyundan%91 nemin olduğu yerde serinlik mi olur muş.
![]()

Deniz de %100 nemHele at da gör bak ,nasıl olurmuş ,%91 nem ne ki ,deniz suyundan![]()

Yav ahmet senin yüzünden hanımdan yedim fırçayı (sesli güldüm ondan) ,denize girdiğinde nem mi oluyor güneyde ,bizim ege'de olmuyor nem deniz içindeDeniz de %100 nem![]()

Abim sen hiç duş alıp 1dakika sonraYav ahmet senin yüzünden hanımdan yedim fırçayı (sesli güldüm ondan) ,denize girdiğinde nem mi oluyor güneyde ,bizim ege'de olmuyor nem deniz içinde![]()
Ben hiç "yüzerken terleme"dimAbim sen hiç duş alıp 1dakika sonra
Terlemeye (nemlenmeye) başlandı mı.
Bizim burda böyle.
yüzerken bile terliyoruz.
Nasil bir memleket anlamadım ki.
,nasıll oluyor o "yüzerken terlemek" 

Boğaz köprüsü daha serin olmaz mıGeminin bacasına çık ,suya at kendini ,gece serin olur![]()

Tecrübe konuşuyorBoğaz köprüsü daha serin olmaz mı![]()

tecrübe ile sabit değil tabi 
Adana'dan ,İstanbul'a mı gelsin ,serinlemeyeBoğaz köprüsü daha serin olmaz mı![]()
,hem köprüde ne işi var ,denize girmeli serinlemek için 
Geceye katılıyorum ama amaGeminin bacasına çık ,suya at kendini ,gece serin olur![]()

Uçaktan atlamak damdan atlamak aynı değil emmiAdana'dan ,İstanbul'a mı gelsin ,serinlemeye,hem köprüde ne işi var ,denize girmeli serinlemek için
![]()

Bu nerden çıktı şimdi ,uçak diye kim dedi ki, mubarekGeceye katılıyorum ama ama
Uçaktan atlamak damdan atlamak aynı değil emmi![]()

Para olsa abi zevkli oluyor paraşüt atlama belli mesafeye yüzer gibi gitmekBu nerden çıktı şimdi ,uçak diye kim dedi ki, mubarek![]()