R
rasittumbalı
Yeni Üye
- 1 Ocak 2020
- 37
- 42
Merhaba çerçeve kenarında sorun var. İşaretledim bugün kurdurdum. Kurulum sırasında fark edemedim. Sizce önemli bir kusur mu?
Elbette, Müdahaleyi kabul etmeyin lütfen zira orası açıldığında hiç bir şekilde fabrika ortamındaki gibi steril kapanmayacaktır.Adem Helvacı peki ne yapmamı önerirsiniz. Servis çağırıp , değişim mi talep edelim.
Mesafeli satış sözleşmesi kapsamında satışı iptal edebilir, ürünü iade edebilirsiniz veya yetkili servisin rapor tutarak değişim yapmasını sağlayabilir, yeni ürün size aynı yetkili servis tarafından teslim edilene kadar eski ürünü evinizde kullanmaya devam edebilirsiniz.Adem Helvacı , Servis kaydı oluşturdum Adem Bey, Cumartesi gelip bakacaklar. Yasal hakkım derken neler yapabilirim sorun çıkarırlarsa. Ben ürünü hepsiburada dan sipariş ettim. Henüz 14 gün olmadı elime ulaştığı andan itibaren.
Sonuç bilgisi paylaşmayı ihmal etmeyiniz.[SUP]Servis sürecini beklersem iade hakkım ortadan kalkıyor. Yaklaşık 10 gün gibi bir sürem var. Yarın ki yaklaşımı bekleyip son güne kadar sabretmem gerekecek o zaman. Teşekkürler.[/SUP]
[SUP]Servis sürecini beklersem iade hakkım ortadan kalkıyor. Yaklaşık 10 gün gibi bir sürem var. Yarın ki yaklaşımı bekleyip son güne kadar sabretmem gerekecek o zaman. Teşekkürler.[/SUP]
Bir şeyi daha merak ediyorum. Değişim halinde aynı modelden verebilecekler mi eğer mümkün değilse muadil olarak ne önerirler. Yine başka bir konuda aynı modelin değişiminden 55UD9650 modelini verdiklerini okudum. Nasıl bir tercih yapayım. Teşekkürler.İade etme mecburiyetiniz yok garanti kapsamında olduğu için 30 Gün içi değişim talep edebilirsiniz.
Bir şeyi daha merak ediyorum. Değişim halinde aynı modelden verebilecekler mi eğer mümkün değilse muadil olarak ne önerirler. Yine başka bir konuda aynı modelin değişiminden 55UD9650 modelini verdiklerini okudum. Nasıl bir tercih yapayım. Teşekkürler.
Abi Merak ettimde Bu Tarz Videoları Neden Yüklemek istemiyorsun ? Tepki Açısındamı yoksa telif Falanmı?Opencell'in oturduğu iç çerçevenin cell oturma kısmına çekilen şerit dışarı taşma yapmış gibi görünüyor.
Elbette ki bu şekilde kullanmak sinir bozar.
Aslında kısacık bir video çeker ve size gösterirdim nasıl bir şey olduğunu ama bu tarz videoları da youtuba yüklemek istemiyorum, Bizim forumun da video yükleme özelliği henüz aktif değil, Sota bu konu ile ilgiliaklıma gelmişken sorayım dedim, Şöyle 30sn veya 1 dakikalık kısa videoları cevap şeklinde yükleyebilsek foruma?
Benimde kafam karıştı , öncelikle sonucu beklemek lazım fakat muadil olarak hangi modeli önerebileceklerini kestiremedim. Aldığım ürün büyük ihtimal ellerinde olmayabilir çünkü sitede görünmüyor. 1 hafta önceye kadar sitede mevcuttu ve de 3900 tl gibi bir rakkamdı ben ürünü hepsiburada dan 3279 tl gibi bir rakkama aldim. Sonucu paylaşıcam mutlaka.Abi Merak ettimde Bu Tarz Videoları Neden Yüklemek istemiyorsun ? Tepki Açısındamı yoksa telif Falanmı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Değişim İçinn Biraz Sabredin Abi Üst Model Alıp Fark Koymamak Adına Daha Önceden Bu Tür Yollardan Geçtiğim İçin Tecrübe Üst Model ve fark koymak için ısrarcı olmayın Bekleyin ama işinde Peşini Bırakmayın Derim Bide Sonuç Ne olur Onuda Rica Etsek Paylaşırmısın Bakalım Ne olacak?