Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,244
- 52
+1 diyorum

+1 diyorum
Abi ticari işletmelere karşı acımasızım hiç sabrım yoktur onlara
Hele o Yalçıns apart ve bir de bir osmanlı kopyacısı işletme vardı ki rezilliğin dizboyu olduğu yerlerdi oralar.![]()
toplum olarak çok bozulduk, insanlar 3 kuruş daha fazla kazanmak için yalan söylemekte kul hakkı yemekte beis görmüyorlar. birde Fethiye Türkiye'de çok farklı dinamikleri olan ender güzel şehirlerdendir. madem Fethiye'yi övüyoruz, oralarda o tiplerin barınmasına ve para kazanmasına müsaade etmekte Fethiye'nin ayıbı olarak yazılsın bir kenara.
+1500Abi toplum ayırımcılığı yapmak istemem lakin Türkçe iki kelimeyi bir araya getiremeyen o malum tipler 2 hello , bir how are you ile şaklabanlık yapıp cepleri para görüp insan rolüne büründükleri için, Gerçek insanlar ile bu tipler ayırt edilmez oldular artık.
Gidin bakın bütün tesisler ve eğlence mekanları bu tiplerin elinde, sonuç ise ortada.
Ben elimi eteğimi çektim böyle nerede aksaklık görüyorsam gömebildiğim kadar gömüyorum. Kendi namıma 1 müşterilerini dahi bu tiplere karşı uyarmayı başarabiliyorsam benim için bu bir başarıdır.
+1500
Temmuz ayında üç günlüğüne Fethiye'yi gezdik, gitmez olaydık, gezmez olaydık dedirttiler bu tipler ve ellerindeki işletmeler maalesef... İşin kötü tarafı, gelen yabancı turistler de, bu durumun olağan bir şey olduğunu zannediyor... Biz bu değiliz, ülkemiz bu değil ama yapacak bir şey yok...
Resim yapılır, fotoğraf çekilir...
![]()
Yükledikten sonra fark ettim, yüklemesem iyi miydi acaba diye sorguladım kendimce...Forum logosu da cuk oturmuş.![]()
Yükledikten sonra fark ettim, yüklemesem iyi miydi acaba diye sorguladım kendimce...
Emek hırsızlığına ben farklı bir açıdan bakıyorum hocam... Sanal alemde paylaşılan her şey artık başkalarının kullanımına sunulmuştur artık... Burada niyet önemli, forumların amacı zaten üyelerine karşılıksız fayda sağlamak ve tecrübe bilgi paylaşımı yapmak olduğuna göre de; sanal ortamdan materyali alan kişi de forum felsefesini biliyorsa zaten yeterlidir, olay amacına ulaşmıştır derim, istediği kadar alsın o materyali kendinin eseri gibi paylaşsın benim için önemi yoktur. Çünkü olayın kaynağı ve vesile olan durumu çok iyi biliyordur...Aslında emek hırsızlığı açısından güzel yöntem ama sizin emeğinizi heba etmiş logo)
orijinal halini görmek isterim![]()
Emek hırsızlığına ben farklı bir açıdan bakıyorum hocam... Sanal alemde paylaşılan her şey artık başkalarının kullanımına sunulmuştur artık... Burada niyet önemli, forumların amacı zaten üyelerine karşılıksız fayda sağlamak ve tecrübe bilgi paylaşımı yapmak olduğuna göre de; sanal ortamdan materyali alan kişi de forum felsefesini biliyorsa zaten yeterlidir, olay amacına ulaşmıştır derim, istediği kadar alsın o materyali kendinin eseri gibi paylaşsın benim için önemi yoktur. Çünkü olayın kaynağı ve vesile olan durumu çok iyi biliyordur...
Ben, materyal paylaşarak görevimi yapmış mıyım? Yapmışım, alan kişi ne yapıyorsa yapsın takılmam.