Çektiğimiz Fotoğraflar

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,244
52
fotoğrafta oynama yapacak kadar fotoğraf bilgimiz olsaydı keşke, filtre çıktı fotolar bozuldu üstadım :hihi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kesinlikle destekliyorum bu fikri, kendi yaptığımız yemeklerle akalalı görsel ve tariflerinin paylaşımları özellikle genç ve bekar arkadaşlara çok faydalı olur hemdr yeni şeyler denemeyi sevenlere ilham verir

O zaman çok enteresan yakalanmış bir kare, bravo :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,244
52
örneğin ; alt konularda gezdim gördüm yedim gibi resimli paylaşımların yapıldığı bir bölüm olabilir . gezdiğimiz/yaşadığımız şehirlerdeki fiyat/performans mekan tavsiyeleri olabilir, nerede ne yenir gibi soru/cevap bir bölüm olabilir. :cigara

Ukalalık olmasın, Google 7 inci seviye yerel rehber, Usta yorumcu, Usta bilirkişi, Uzman fotoğrafçı ve Acemi öncüyüm :kiskis

Acaip gezer, çok yer içer, çok pis eleştiririm :kop

Bölümün aktif olacağını düşünüyorum :ok

Domestos Çevrimdışı

Domestos 

Süper Üye
3 Tem 2018
4,206
51
Bokeh güzel olmuş.
Canım simit çekti şimdi.:hihi
Biri bokeh mi dedi? :bye

IMG_8533.jpg

newrophat Çevrimdışı

newrophat

Süper Üye
31 Ağu 2018
1,036
Ukalalık olmasın, Google 7 inci seviye yerel rehber, Usta yorumcu, Usta bilirkişi, Uzman fotoğrafçı ve Acemi öncüyüm :kiskis

Acaip gezer, çok yer içer, çok pis eleştiririm :kop

Bölümün aktif olacağını düşünüyorum :ok
Google linkini paylaşta bakalım hocam yorumlarına

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,506
örneğin ; alt konularda gezdim gördüm yedim gibi resimli paylaşımların yapıldığı bir bölüm olabilir . gezdiğimiz/yaşadığımız şehirlerdeki fiyat/performans mekan tavsiyeleri olabilir, nerede ne yenir gibi soru/cevap bir bölüm olabilir. :cigara

Yaşadığımız şehirlere dair tavsiyeler vermek güzel olabilir.

Sota Sota başkan yapalım bunları. :kas:oku

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,244
52
hocam yorumların birazına göz gezdirdimde ölüdeniz otelleri cinnet geçirttirmiş senin gibi sabırlı adama:haha1

Abi ticari işletmelere karşı acımasızım hiç sabrım yoktur onlara :kiskis
Hele o Yalçıns apart ve bir de bir osmanlı kopyacısı işletme vardı ki rezilliğin dizboyu olduğu yerlerdi oralar. :sopa

Geri
Üst Alt