teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,158
- 65
Evet aynen öyle,geçen yaz oradaydık çünkü.Halen bakımsız mı bilemiyorum,geçen sene kötü idi.Hanımlar'in görsel hafızası bizlerden iyi???
Teos antik iskele civarı ,konum
Evet aynen öyle,geçen yaz oradaydık çünkü.Halen bakımsız mı bilemiyorum,geçen sene kötü idi.Hanımlar'in görsel hafızası bizlerden iyi???
Teos antik iskele civarı ,konum
Yavaş şehir diye diye maalesef betona bogulmasina yol açtılar,ranta kurban ettiler??Evet aynen öyle,geçen yaz oradaydık çünkü.Halen bakımsız mı bilemiyorum,geçen sene kötü idi.
Tahmin etmiştik bunu.Hatta sırtlarda arazi alanlar olmuştu bir ara maalesef.Yavaş şehir diye diye maalesef betona bogulmasina yol açtılar,ranta kurban ettiler??
Bu gün "Kavakdere" ye gittim,hava çok güzeldi ama kavakdere barajında su seviyesi çok düşmüş iyice maalesef.İzmir'de bugün yazdan kalma bir gündü.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Memleketim çok güzel. 2 aya oradayım inşallah ?İzmir'de bugün yazdan kalma bir gündü.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Keşke yanında bir de "şifre çözücü" verseydineski telefonla açılmayı kesti...
Dedim ya "şifre çözücü "diye haklı çıktım sevgili grezimonk ben yazmasam herkes "acaba ne dedi" diye düşünüp duracaktılenova A328 kapandı ve açılmadı... şarj oluyor... yazılımda yükleniyor ama açılmıyor... kronik sorunuymuş...