Kesinlikle adam forumu kullanmıyorsa ne olacak kazandığı ödül? Bence bu çekiliş sistemi en başından düzeltilir düzgün şartlar ayarlamalar yapılır sonra yapılmalı. İlk çekilişten ders alınmamış demek ki.En az mesaj sayısı şartı kesinlikle olmalı bence.Birde talihli ye dönüş için süre sınırı olmalı ve yedek talihli de seçilmeli derim nacizane.
Hayır birde yönetim sürekli kişiye ulaşma çabasında olmak zorundadeğil .Hatta foruma aktiflik anlamında bireysel bildiri bile olmaması gerek . Kişinin kendi takip edip yönetim ile irtibata geçmesi gerek.Bildiğim çoğu çekilişte bu şekilde oluyor.Kesinlikle adam forumu kullanmıyorsa ne olacak kazandığı ödül? Bence bu çekiliş sistemi en başından düzeltilir düzgün şartlar ayarlamalar yapılır sonra yapılmalı. İlk çekilişten ders alınmamış demek ki.
Yönetim üyenin peşinde koştuğunuda ilk defa gördüm. Ben 7/24 buradayım. Bot hesap aç katıl çekilişe gibi olmuşHayır birde yönetim sürekli kişiye ulaşma çabasında olmak zorundadeğil .Hatta foruma aktiflik anlamında bireysel bildiri bile olmaması gerek . Kişinin kendi takip edip yönetim ile irtibata geçmesi gerek.Bildiğim çoğu çekilişte bu şekilde oluyor.
Yedek talihli olsa belki şansın olurdu o bile yokBana çıksa şaşırırdım o kadar çekiliş olur katılırım bir şey çıkmaz???????
Unuttum birde reaksiyon şartında varEn az 1 aylık üye 30 mesaj şartı başka bir forumuda takip ediyorum orda bu şekilde