- 23 Kas 2017
- 20,969
Bazen topa tutulmayaak gibi değilsin sende Umutcum
Ne için topa tuttuklarına bağlı abi.
O foruma arada haber okumak için giriyorum da hâlâ Koreliden vazgeçemiyorlar.
Bazen topa tutulmayaak gibi değilsin sende Umutcum
Ne için topa tuttuklarına bağlı abi.
O foruma arada haber okumak için giriyorum da hâlâ Koreliden vazgeçemiyorlar.
İşin şakası bir yana insanların bu FAN durumlarına oldum olası anlam verememişimdir.
Ben de severim bazı markaları ama eksiklerini görmezden gelmem.
CHEWROLET araba kullandım yıllarca, hem de çok severek, ama bu sevgi o arabadaki eksikleri görmezden gelmemi ve o arabayı bir ilahmış gibi millete anlatmayı aldırmaya çalışmayı gerektirmiyor bence.
KORE sevicilerin de bence sevdikleri şey korelilrden ziyade aldıkları komisyondur düşüncsindeyim
Onların ne olduğu belliKomisyon alan kendini belli ediyor da, o menşei ürün satın almışların saldırması ayrı birşey oluyor bence.
Yaşadığımız şartlarda bence de en mantıklısı budur zira ben şimdi 10 yıl boyunca ilk günkü gibi çalışan bir televizyon tavsiyesi istesem kimse veremez zira böyle bir ürün ortada yok.Bilmiyorum ama ben kullan at mantığını seviyorum.
Ucuz olsun alıp kullanayım, ömrünü tamamlasın atıp yenisini alayım. Bana göre en mantıklısız bu.
Çok beğendiysem aynısından bir tane daha alırım ne de olsa ucuz yani
Hey gidi tiritirinomYaşadığımız şartlarda bence de en mantıklısı budur zira ben şimdi 10 yıl boyunca ilk günkü gibi çalışan bir televizyon tavsiyesi istesem kimse veremez zira böyle bir ürün ortada yok.
E peki Sony Trinitron abilerimiz böyle miydi?
Devir çok değişmiş be abi.
Adem Helvacı Selamlar, Sharp marka buzdolaplarını halen tavsiye ediyor musunuz acaba? Atık su tahliye tablası kolaylıkla çıkarılıp temizlenebiliyor mu? Enerji etiketlemesi ile ilgili mevzuat değişikliği mi oldu acaba güncel satılan modelerin hepsi F grubu.